מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי בעיות בזיקפה שיש לי כבר תקופה..יוסי15/07/2011
כשאני עם בחורה חדשה לא עומד לי הזין, זה קורה רק עם בחורה חדשה
כלומר, הייתה לי חברה תקופה של 3 שנים ולא הייתה לי את הבעיה הזאת אפילו להפך אבל בשבוע הראשון איתה לא עמד לי הזין, וגם עם בחורות לפניה ואחריה.
כשאני איתן בפעם הראשונה או השניה לא עומד לי בד"כ...
שכבתי עם מעל ל30 נשים כך שקשה לי לקרוא לזה התרגשות מצד שני זה כן התרגשות כי בכל פעם שאני עם בחורה חדשה אני כאילו מתחנן לזין שלי שלא יעשה פדיחות עוד לפני שהוא כביכול עשה פדיחות, והפחד הזה של מה שיכול להיות מכניס אותי ללחץ עוד לפני שקרה משהו...
מה כדאי לעשות? איך כדאי לטפל בבעיה?
בעיה נוספת שיש לי היא שאני יכול להעביר ימים שלמים ללא זקפה, כלומר אם אני לא מענג את עצמי או שאני ליד בחורות אלה סתם קם בבוקר הולך לעבודה וחוזר שזו שיגרת יומי בד"כ, אז אני יכול להעביר אפילו שבוע בלי זיקפה. האם זה נורמלי בכלל ?!?
אני יוצא בערבים אבל בכל זאת, אני שם לב שאני מעביר ימים שלמים ללא זקפה.
זה בסדר? האם זה כך אצל כל הגברים?! האם זה בסדר שבשגרת יומי אני לא חווה זיקפה ולא מגורה מינית למשך מספר ימים ?
אני בן 27, בחור מאוד בריא, שומר על אורח חיים דיי בריא אולי למעט עבודה מרובת שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי בעיות בזיקפה שיש לי כבר תקופה.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/07/2011שלום בחור בריא,
לבעיה שמטרידה אותך ומטרידה הרבה גברים קוראים חרדת ביצוע. אתה בפניה שלך תארת בדיוק מה קורה: אתה במחשבות שלך עסוק בשאלה אם יעמוד לך ואם הכל יעבור בשלום, ולא נהנה מהמין, וזאת הסיבה שלא עומד לך. אם לא תצליח להתגבר לבד על המטרד הזה יתכן שכדאי ותפנה לעזרה של סקסולוג/ית כדי שתלמד איך להתמקד בהנאה של המין ולא להתייחס למין כמו לעוד מבחן שצריך להשיג בו ציון .
סביר מאד להניח שכמו לכל הגברים יש לך זקפות לילה ואתה לא חש בהן כמו כל הגברים.
אתה טרוד ועסוק ולא רק בנשים ולכן אין לך זקפות בזמן ערות.
אתה בריא והכל טוב.
שבוע נפלא
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)