מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוח שיער ערווהבדוי16/07/2011
שלום רב ותודה לעונים.
אני כרגע נוטלת ראוקוטן, ואין באפשרותי לבצע שום פעילות קיצונית באיזור (זאת אומרת לייזר ו/או שעווה) נותרו לי עוד כ-3 חודשים להמשך הטיפול, וגם רצוי לתת לגוף כמה חודשים להשתקם ככה שיותר מחצי שנה.
את איזור הערווה תמיד דיללתי במספריים, היה לי רק פרטנר אחד ולו זה לא הפריע.
בן הזוג החדש, איתו לא הגעתי לשום מצב מיני מדי, חוץ מהתמזמזות קלה על המיטה, עם הבגדים, ושיחות פה ושם על כך.
הוא העלה בכמה מהשיחות דברים: שהוא לא מבין איך יש בנות שלא מגלחות שם, ושזה מגעיל אותו, שהוא רוצה את הבחורה שלו עם שיער רק על הראש ועוד כאלה.
עכשיו אני בכל מקרה לא הייתי מורידה הכל - הייתי משאירה את החלק העליון גזוז קצת, ומסבירה שאני מרגישה ככה יותר סקסית - אז מהבחינה הזו באמת לא משנה לי, אני כבר אדע לשלוט בו משם, ובמידת הצורך לפעול להורדה מלאה או לא, לפי הרצונות שלי כמובן..
אבל הבעיה היא שאין ביכולתי כרגע לעשות כלום! אפילו לא חלק או חצי או כלום! גילוח יגרום לפצעים - במיוחד באיזורים היותר רגישים (כמו השפתיים). מה גם שהעור רגיש יותר, אפילו גילוח ברגליים יוצר אצלי פצעים עכשיו.
אני באמת מפחדת, אני לא יודעת מה להגיד לו, אני מאמינה שאם זה לא היה המצב היינו גולשים קדימה במהירות גבוהה יותר.. מקווה שתוכלו לסייע לי קצת להפחית את החששות. אני מתחילה לחשוב על פרידה ממנו,על אף שהוא מקסים. ואני באמת לא רוצה שזו תהיה הסיבה..
תודה לכם שוב ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח שיער ערווה - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/07/2011שלום לך,
בשלב זב של חייך, אין ספק שמצבך הבריאותי הוא מקדים לקפריזות של בן זוג שכלל לא ברור מה האופק של מערכת היחסים בינכם....
אגב, מה הוא מוכן לעשות כדי לענג אשה? מה הוא מגלח? מורט? וכו?
לכן תחשבי כעת על הבריאות שלך ועל הטיפול שאת חייבת להשלים וגם על הדרישות שהוא מציב ומה המשמעות של הדרשנות הזו...
רות בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)