כייצד מחזירים את הסקס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כייצד מחזירים את הסקס ?
    יניב
    19/07/2011

הי אני וחבר שלי בשנות ה20 לחיינו .. הוא החבר הראשון שלי ואני החברה השנייה שלו ..

אנחנו יוצאים כצי שנה ומאוד אוהבים .... יש לציין שהוא הראשון ששכבתי איתו. שכבתי איתו כלאחר חודשיים שהינו ביחד הוא תמיד מחכה לי ומכבד ומחמיא מאהב למופת ..

אבל בהתחלה כאב לי וירד לי דם הוא נבהל מהדם אבל הסברתי לו שזה טיבעי ובהמשך אם ניהיה קשובים זה לזה נוכל להנות ממש ...

בהמשך עדין היה כואב לי ... והיו פעמים שהיתי מאוד עיפה ולא היה באלי הוא עשה לי פרצופים מאוכזבים אך שתק כי כיבד אותי בזמן האחרון באלי ממש סקס איתו אבל הוא מסרב בתוקף ואומר שהוא ממש מפחד להכאיב לי ושהוא אף פעם לא נהנה איתי כי הוא הרגיש שהוא מזיק ליאני כל כך רוצה לישכב איתו ולהנות אבל הוא נסגר יש לו ממש טראומה כייצד אני מרגיע אותו ומתקנת את מה שהיה המצב עושה לי רע ועצוב לשנינו ממש התווכחנו ... זה מעליב מאוד הוא לא רוצה לשכב איתי בשום צורה ....
    ממש מסרבב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כייצד מחזירים את הסקס ?

הוספת תגובה

• כייצד מחזירים את הסקס ? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    20/07/2011

לירון שלום,
    מובנת מאד תחושת העלבון שלך משום שא חווה דחייה ואת זה כדאי שתסבירי לחבר שלך.
    כדי להתגבר על הטראומה תציעי לו , לקיים יחסי מין בלי חדירה. אפשר להנות ממשחקי מין, ולהגיע לספוק בלי חדירה. וכך לאט לאט תחזרו גם לענין החדירה.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו