רוצה עוד ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עוד ועוד
    אנה
    20/07/2011

אני בת 25 אני ובעלי מקיימים בערך 3 פעמים בשבוע יחסי מין הכוללים ירידות הוא לי ואני לו עשייה ביד אחד לשנה ליקוקים חזה טוסיק פתח הנרתיק ממש הכל מכל. אני מרגישה שגם אחרי שהוא מפנק אותי (והוא מפנק מאוד) תמיד בא לי להרגיש עוד ועוד כל הזמן וכל יום את הלשון שלו בכוס שלי הוא עושה את זה כל פעם שאנחנו מקיימים אבל עדיין אני כל פעם מדמיינת את ההרגשה הזאת שם למטה כמו מין התמכרות לרטיבות של הלשון בדגדגן שלי האם זה הגיוני? אני מעדיפה את זה בלי סוף מאשר החדירה אפילו למה אני כלכך נהנית מזה?? יש הסבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עוד ועוד

הוספת תגובה

• רוצה עוד ועוד - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    20/07/2011

אנה שלום,
    אין הסבר מדעי לסיבה ממנה אנשים מסוימים נהנים מתחושות מסוימות ואילו אחרים נהנים מתחושות מסוג אחר. הגירוי שאת נהנת ממנו יותר הוא הלקוק ולא החדירה, ענין תחושתי גרידא, ותמשיכי להנות!!!
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    21/07/2011

אני מבין אותך

תמשכי את אנכנו הגברים אוהבים להית למטה ולהנאת מי ההנאה שלכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו