זקוקה לעצה בבקשה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה בבקשה !
    חסויה
    20/07/2011

אני יודעת שהפורום פחות עוסק בעיניינים כאלה אבל מאחר ואין לי כל כך אל מי לפנות ועם מי להתייעץ בנושא אשמח אם בכול זאת תוכלו אולי לתת לי חוות דעת.
    אני בת 18 וחצי לפני גיוס, הכרתי בחור ממש נחמד בפאב, דיברנו המון שתינו קצת ובאיזשהו שלב אני הוא חברה שלי וחבר שלו הלכנו לבית של הבחור שהכרתי, ישבנו בחצר ודיברנו אבל באיזשהו שלב התחילו נגיעות והתנשקנו המון, בין לבין גם עצרנו ודיברנו אבל זה כל הזמן היה לסירוגין, גם אני נהנתי מזה למרות שזה הרגיש לי שזה אולי לא ממש נכון אבל הרגשתי בטוחה ולכן המשכתי...
    היום אני יודעת שזאת הייתה טעות ענקית כי הוא לא התקשר אחר כך, הבנתי שהייתי קלה להשגה וגברים לא אוהבים את זה כפי הנראה ואני בטוחה בזה.
    חבל לי דווקא כי זה היה מישהו שבאמת מצא חן בעייני ואני מרגישה קצת פספוס.
    מה אתם אומרים, זאת הייתה טעות עד כדי כך חמורה?
    ולדעתכם באמת הייתי קלה להשגה ?

תודה מראש,דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה בבקשה !

הוספת תגובה

• זקוקה לעצה בבקשה ! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    20/07/2011

דנה שלום,
    כרגע את עם הרגשה לא טובה. את מרגישה מנוצלת , וגם מעט דחויה.
    ממרחק של זמן תביני שהבחור לא היה ממש ג'נטלמן ואת היית תמימה.
    לא היית קלה להשגה, היית תמימה ונהנת מהרגע. מכיוון שזה עושה לך הרגשה כבדה. כדאי לך לוותר על ארועים כאלה להבא.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

חסויה
    21/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    21/07/2011

היה לך סטוץ נעים

את לא צריכה להרגיש רע
    כמו שבן בא לפאב בשבל להכיר מישהי וליזום סטוץ
    כך גם נשים באות ליזום סטוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכלס ?

דורון
    22/07/2011

את עוד שרלילה אז מה המחשבה שלך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נועם

A
    26/07/2011

טוב לדעת שיש גם גברים שמבינים שיש נשים שהן שרלילות כי במדינה שלנו כבר לא מעריכים בתולות. ככל שבחורה שוכבת עם יותר אז היא יותר נחשקת ושווה ומי שלא עושה סקססס כל היום היא לא מעניינת,כי כל מה שחשוב הוא סקס בחיים,לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו