מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר משיכה לבעלימירי24/07/2011
שלום!
אני בת 35. בזמן אחרון אני לא נמשכת לבעלי.הוא מצדו אומר שהוא כן נמשך אליי. אני כל הזמן מפנטזת על גברים אחרים , בדרך כלל צעירים ממני, הייתי רוצה לחוות מחדש התאהבות ותשוקה מינית עם מישהו אחר. אני מנסה להסתיר את הרגשות האלה מבעלי כדי לא לפגוע בו ולא להעליב אותו. עברו לי בראש מחשבות על בגידה..נרשמתי לאתר היכרויות ויצרתי קשר עם כמה גברים, ואני פשוט חיה חיים כפולים כרגע. בעלי לא מודע למה שעובר לי בראש ואם יידע אז בטוח יתגרש ממני.. איך אני נפטרת מהאובססיה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן24/07/2011היא אפשר לברח מי הרצנות התשוקתיים והמיניים
את נשואה 3 שניים ויותר וכמעת כל יום זה יום אותו דבר
אז בא לך לשנות
מה אפשר לעשות ?
תקחי את בעלך לחילופי זוגות או תבקשי שיצתרף למיטה גבר נוסף
שאת עשה אהבה עם בעלך תחשבי על אותן הגברים שאת רוצה לשכר איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה לבעלי - תגובה
רות בן-ציון שכטר24/07/2011מירי שלום,
את עוברת תקופה מאד מורכבת. וחשוב שתבררי עם עצמך מה קרה שאת חושקת בגברים אחרים. הכי נכון יהיה לעשות את הברור הזה במסגרת של טיפול רגשי שכן זו מסגרת דיסקרטית מוגנת המכבדת אותך את הפרטיות שלך ושל בעלך ובאמצעותה יש לך סיכוי למצוא את התשובות האמיתיות למצב הרגשי שבו את נמצאת
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי
M25/07/2011אני בטוח שתעשי את הדבר הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
גדי25/07/2011יש לי שאלה אלייך? מימשת כבר את הצורך שלך בבגידה? כי זה עושה את כל ההבדל.
ואל תדאגי. אני לא מתחיל איתך. פשוט הייתי בסרט הזה. אני אמנם גבר אבל ההרגשה היא אותה הרגשה.
אם בא לך תעני.
גדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי..אשמח אם תשתפי אותי עוד
אני03/08/2011אני במייל-מסנג'ר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיסקרטיות
mosha03/08/2011תחיי בכיף חיים כפולים ...אם זה מסתדר לכל הגברים...גם לך זה יסתדר מקוה שעזרתי ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכ
mosha17/08/2011לא נעים להודות כולנו מעונינים לחוות סקס משהוא אחר (הדשא של השכן ירוק)אז יקירתי תצאי לחיים כיפים בזהירות ובדיסקרטיות ..ולא בחזירות תשמרי על משפחתך למרות הקושי מקוה שהייתי ברור ..ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)