מחזור לא סדיר וקיום יחסים לא מוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר וקיום יחסים לא מוגנים
    ענבלונת
    25/07/2011

שלום לכולם ,
    היום שכבתי עם בן זוגי ולא השתמשנו בקונדום האם אני בכל זאת יכולה להכנס להריון?
    אני פשוט עושה הפסקה עם הגלולות כדיי לנקות קצת את הגוף , שכבנו בלהט הרגע (אנחנו יחד כבר מעל שנתיים כך שאני לא חוששת שיש לו מחלות) ועכשיו אני קצת בלחץ, יש לי במשפחה היסטוריה של בעיות פוריות וגם מחזור לא סדיר , האם כדאי בכל זאת לקחת פוסטינור? או שפשוט להשאיר את זה ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי, בנוגע לסקס לא מוגן

נורה
    26/07/2011

היי, ברור שאת יכולה להיכנס להריון, ושאם את לא לוקחת גלולות אז את חייבת לפחות להשתמש בקונדום, ובקשר לניקוי של הגוף מגלולות, התייעצתי עם הרופא שלי עם זה לפני זמן מה, כי אני לוקחת פמינט כבר שנתיים רצוף והוא אמר לי שאין צורך להפסיק עם הגלולות לניקוי, ושזה סתם מיתוס מטעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר וקיום יחסים לא מוגנים - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/07/2011

ענבלונת,
    כדאי מאד לקחת פוסטינור
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו