בן 32 זקוק לעצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 32 זקוק לעצה
    בעילום שם
    25/07/2011

היי, יש לי חברה מזה כשנה, שנינו בשנות ה- 30 לחיינו. האהבה בינינו גדולה והקשר שיש בינינו מדהים. לאחרונה עברנו משבר ביחסים ועכשיו אנחנו עובדים על לצאת ממנו, אנחנו מאוד רוצים להיות יחד ובטוחים שנצא מהתקופה הקשה. אני חייב גם לציין כי אנחנו בכיוון הנכון...
    הבעיה היא כזאת: מאז התקופה הלא טובה אנחנו מתקדמים אל עבר שיפור היחסים חוץ מבתחום אחד, במיטה. זה כאילו שהאש שם כבתה ואני לא מצליח להחזיר אותה עד כה... אני מרגיש כאילו היא מתחמקת ממני בכל מה שקשור לזה.
    חייב לציין שמהתחלה ההתקדמות שלנו הייתה איטית בתחום הזה וממש לא בא לי לחזור אחורה, הייתי רוצה להמשיך מאיפה שהפסקנו... אבל זה קשה, זה כאילו שהיא לא מגיבה לי כל כך...
    אני חייב להגיד שאני מרגיש כמו איזה ילד שלא מבין כלום מהחיים שלו כשאני כותב את ההודעה הזו אבל אני באמת במבוי סתום פה...
    אשמח לעזרה או תובנה בנושא, איך אני מחזיר את התשוקה שלה אליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 32 זקוק לעצה

הוספת תגובה

• בן 32 זקוק לעצה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/07/2011

הדרך הטובה ביותר היא לדבר ולשתף את חברתך בתחושותך והרגשתך בדיוק כ.ו שכתבת בשאלתך.בלי להאשים אותה וללא תענות כלפה.
    קשה לנחש ולומר לך מה עובר עלה ומה גורם לתחושותך לגבי הקושי מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו