מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דתי בהתלבטותאסף י-ם26/07/2011
היי, אני בן 28, דתי, נראה מאוד טוב, נשוי + 1 . מאז הלידה של הילד שלי מרגיש כאילו לאשתי ירד החשק מיחסים אינטימיים, למרות שלא רציתי בכך, בתקופה האחרונה אני בקשר עם אישה נשואה ממקום עבודתי, הקשר מספק לי את מה שאין בבית ואפילו מעבר לכך.
רציתי לשאול,למרות שטוב לי עכשיו ואני (אנחנו) נהנים ברמות גבוהות, האם זה האידיאל?? כך זה יימשך עוד 40 שנה? מה אפשר לעשות ע"מ לשפר את היחסים בבית? .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דתי בהתלבטות - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/07/2011אסף שלום,
חיים כפולים הם חיים מורכבים ולאורך זמן יש מחיר לכך. לכן כדאי לפתור את הקשיים עם אשתך, זאת במידה ואתה רוצה לשמור על המשפחה שלך. כדי לטפל בביות האלו נכון לדבר עם אשתך ולשכנע אותה לפנות לטיפול זוגי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
דורון29/07/2011פרט לעובדה שכף הכלע מחכה לך אין לי מה להוסיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דתי...מיעל
אסף י-ם31/07/2011היי אסף,
ראיתי את הודעתך והאמת שאני דיי מזדהה איתך..
אני כמעט באותו מצב כמו שלך והייתי רוצה להכיר אותך.
אשמח אם תשאיר לי פרטים בפרטי.
מחכה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליעל - יצירת קשר
אסף י-ם31/07/2011היי יעל,
תודה על ההודעה.
גם אני יותר מאשמח לדבר איתך.
אני לא מצליח להשיג את המייל שלך דרך ההודעה.
אשמח אם תכתבי לי ל [email protected]
אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל, אשמח להכיר אותך.
אבי14/08/2011אצלי הבעיה קצת שונה , ואני הוא זה שנמשך פחות אליה. יחסי המין אצלנו הם קונבנציונאליים ורגילים ואני משתוקק לסקס אחר. נראה לי שפספסתי אותך ואולי לא. אם נראה לך' אני מחכה לך במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)