מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בזוגיות מבחינה מינית דחוףאלון26/07/2011
שלום
אני בן 25 ובת זוגתי 23 אנחנו יוצאים כבר קרוב לשלוש שנים.
בתחילת הקשר הסקס היה טוב, ולאט לאט החלו מריבות בקשר על הנושא הזה
הבת זוג שלי ירדה לגמרי מהצורך בזה גם לאחר שאני מעיר לה, בטענה שמבחינתה היא יכולה לחיות גם בלי זה ואין לה שום בעיה
ולא מבינה מה אני רוצה ממנה.
בתחילת הקשר הייתי יורד לה היה מגע היה משחק מקדים,
לפני 4 חודשים נפרדנו לחודשיים בגללי שכבר לא יכולתי לסבול את זה וגם רבנו קצת על נושא של לקחת צעד קדימה ביחסים בנינו.
התקופה שקדמה למריבה מבחינה מינית הייתה רעה, כבר לא היה משחק מקדים, כבר לא היה מגע מיוחד, זה היה בוא כנס וסיים, הרגשתי כמו אנס.
גם כשניסיתי לרדת ישר הידיים שלה העלו אותי ,היא הייתה יורדת לי פתאום זה מגעיל אותה,ובכלל כל דבר שאני עושה פיתאום לא מתאים לה פרט לחדירה עצמה.
גם בחדירה היא לא להיט ולא זזה ואני המתאמץ.
אחרי הפרידה הכול חזר להיות טוב אך שוב בתקופה האחרונה זה חזר
מיום שבת שעבר 16/07 אין ביננו שום מגע, כמה פעמים אמרתי לה שבואי נעשה סקס והיא מתעלמת, עד שביום שבת ממש רבתי איתה על זה שנראה לי שיש לה מישהו אחר
היא אומרת שאין לה(ואני מאמין לה) ושוב חזרה שמבחינתה הכל בסדר והיא לא מביה את הדחף שלי והתחלנו לריב.
היא באה אליי בטענות שאני לא מקשיב לה ושאני שולט יותר בקשר ואני מסביר לה שכל החוסר יחס שלי והחשק מלהיות לה לאוזן קשבת נובע מזה שהיא לא ערה לצרכיי או הנאותיי בקשר הזה.
היא מבחינתה אומרת שאינטימיות וסקס בקשר לא מהווים כלום.
נשבר לי כבר מהקטע הזה וההתנהגות וההתעלמות מרצונותיי
ניסיתי לדבר איתה 200 פעם ולא עזר, הצעתי שנלך לייעוץ סקסולוגי וגם זה נענה בשלילה
אני אוהב אותה מאוד אחרי כל זה
מה אתם הייתם עושים נפרדים?
האם ירד לה?
מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אני27/07/2011שלום
הזוגיות שלי הייתה שנתיים וחצי בסכ"ה
מתישהו בשנה ו8 ככה גם המצב בינינו התחיל להדרדר
אבל גם החשק המיני בתור בחורה...
קשר זה הרבה יותר מרק האינטימיות והסקס ,חשוב נורא מה הקשר בינכם
אתם מפרגנים יוזמים דברים בשביל עצמכם תומכים יוצאים מהשיגרה קצת...
תתמקד בכם עכשיו ופחות בסקס
אולי היא רואה את הסקס כן בתור מטלה כרגע,היא אומנם נותנת" לך מקום לגמור בו
אבל היא לא רוצה מעבר...
כשאתם במיטה פשוט תחבק תלטף תנשק
ותתעלסו
אולי השילוב של שני הדברים יגרום לה לחזור לרצון של המשחקים בביחד ..
אבל חשק מיני של בחורות זה דבר מורכב ולא פשוט
זו לא סיבה לסיים את כל המערכת יחסים בגלל זה
תראה מה יש מתחת לפני השטח ביניכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בזוגיות מבחינה מינית דחוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/07/2011הי אלון,
אם תקרא את התשובה שכתבתי לנועה, חלק נכבד ממנה מתאים גם לך. יש בינכם פערים גדולים מאד בחשק המיני. ועולה השאלה אם ניתן לגשר על הפערים האלו.
יתכן וגם החברה שלך לוקחת גלולות שמשפיעות לרעה על החשק המיני שלה, שזה גם קורה לפעמים ושווה בדיקה.
בכל אופן אם הענין הזה הוא כל כך קשה ולא ניתן לגישור לבד צריך להיעזר במישהו חיצוני.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)