מין אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי
    אמיר
    26/07/2011

אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין אנאליים ואני לא נהנה לקבל. יש דרך לשפר את ההנאה ולהפחית את הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי

הוספת תגובה

• אנלי

אילן
    26/07/2011

מין אנאלי (בטוסק) זה לא מעיד להחדיר לשם
    איתי מוותר על זה עם כאב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי-דעת יחיד

בעילום שם
    26/07/2011

מין אנאלי לא לכולם באמת טוב, והוא לא ממש אופציה טבעית משום שהוא לא תחליף לוואגינה-שהיא רחבה יותר, העור שם פחות עדין,לא עוברת שם צואה! והשרירים שם כלפי פנים ולא כלפי חוף.
    הנאה במין אנאלי הוא בעצבים שמקיפים את פי הטבעת ואת הערמונית(לא הערמונית עצמה-העצבים).
    יש כמה דרכים שמקלות על אנאלי. . . אבל זה לא ימנע את יתר הבעיות- כמו למשל הרחבה של פי הטבעת ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אנאלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/07/2011

שלום אמיר,
    אם אחד מכם לא נהנה צריך לעשות משהו אחר או להפסיק. מין הוא טוב ולגיטימי כל עוד שני בני הזוג נהנים.

רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו