מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני רוצה יותר ממנונועה28/07/2011
שלום, אני בשנות העשרים ויש לי חבר מזה ארבע שנים, אנחנו גרים יחד.
אנחנו מקיימים יחסים בתדירות של פעם-פעמיים בשבוע, לפעמים יותר אבל לרוב לא. לשכב יותר מפעם באותו יום, זה נדיר אם בכלל, אז הפסקתי לקוות...
בתחילת הקשר שנינו רצינו לשכב כל הזמן. שנינו לא שכבנו עם אף אחד לפני כן. היינו בצבא כך שהיה לנו רק את סופי השבוע ביחד וניצלנו את הזמן טוב... עכשיו כשאנחנו גרים ביחד ושנינו עובדים ולומדים, השגרה עושה את שלה ולא תמיד יש כוח/זמן/חשק לשכב.
אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מציעה את עצמי ונתקלת בסירוב.. בטענה שהוא עייף או שאין זמן. אני רואה פיזית שהוא כן רוצה ויכול...
היום, אחרי שיזמתי שוב ונתקבלתי בסירוב הוא אמר "אם עושים את זה כל היום כל הזמן זה נעשה משעמם" אבל אנחנו ממש לא עושים את זה כל היום, כל הזמן...
אני תמיד במצב שאני רוצה מין יותר ממנו, לפעמים הוא אומר לי לא, אבל כשהוא רוצה לשכב אני לא מסרבת לו (אני תמיד רוצה).
באופן כללי אני מרגישה שאני רוצה מין יותר ממנו, ושאני יוזמת יותר ממנו, וכשהוא דוחה אותי זה פוגע לי באגו.
אני כמובן אוהבת ורוצה רק אותו אבל מרגישה מתוסכלת מכל הסיפור. כשאני מספרת לו על התחושות הוא אומר שזה לא נכון, שגם הוא יוזם. ושזה נורמלי לא לרצות לשכב כל הזמן... מה אני אמורה לעשות? לא רוצה להגיע למצב של פרידה או בגידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
נועה28/07/2011בעקבות מה שהוא אמר לי היום החלטתי ביני ובין עצמי שאני יותר לא יוזמת ומחכה שהוא יזום, לאחר מכן אני אסרב לו בטענה שזה משעמם אותי.. אני מקווה שאז הוא יבין איך אני מרגישה.
אני רוצה לציין שהייתה תקופה בה התחלתי להשתמש בגלולות והחשק ירד לי בעקבות כך והיו כמה מצבים שהוא רצה ואני ממש לא רציתי (גם פיזית הייתי יבשה לגמרי) יכול להיות שבלי להיות מודע לכך הוא מחפש להתנקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפערים בחשק
רות בן-ציון שכטר28/07/2011נועה שלום,
פערים בחשק הוא אחד הקשיים הכי מוכרים ונפוצים בין זוגות שיש להם מערכת ארוכת טווח. ללא כל ספק את מתוסכלת מאד, וללא כל ספק גם בן זוגך לא חש בנח כשאת לא מסופקת. יחד עם זאת, אין ברירה אלא לדבר על הדברים וגם למצוא פתרון שמוסכם על שניכם.
אין זוג שבו שני בני הזוג הם בעלי אותה רמה של חשק מיני תמיד, כך שהנושא הזה צריך תמיד להיות נושא מדובר כדי שלא יהפך "למוקש". במידה ואתם לא מציחים להסתדר בכוחות עצמכם כשאי ושווה לפנות ליעוץ.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)