האם לחוץ או להניח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לחוץ או להניח
    נתי
    29/07/2011

שלום.
    אנחנו זוג נשוי למעלה מ-15 שנה + 2 בנות .
    אנחנו בני 50 .
    הבעיה שמפריעה לי היא שאשתי לא נהנת מהמין , לא מוכנה להשקיע על מנת להנות , לא גומרת למרות שהיא מסוגלת בהשקעה לגמור אבל ויתרה על זה לפני מספר שנים .
    שוחחתי איתה על כך ודבר לא עוזר יש לה ל מיני תירוצים , מבטיחה לי שתחזור לזה אבל בפועל היא לא חוזרת ועושה הכול בצורה מכאנית לתת לי לגמור במהירות על מנת להפטר מהסיפור .
    לי זה התחיל מאוד להפריע ואני מתלבט איך לפעול בנושא : האם להכנס למצב של לא משקיע אין יחסים או לשוחח איתה מחדש ולהאיים על ניתוק ביחסים באם לא תשקיע במין ביננו , או פשוט להמשיך כך ולהשלים את סיפוקיי עם אחרות .
    הליכה ליעוץ מיני לא עזר כי בסרט הזה כבר היינו יחד וזה לא הוביל לשיפור אם כי בהתחלה ולאחר מכן הלך ודעך יחסית מהר מאוד בגישה שלה "למה זה צריך להפריע לך שאני לא גומרת או נהנת , העיקר שאתה גומר ,.
    מה ההמלצה .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לחוץ או להניח

הוספת תגובה

• האם לחוץ או להניח - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    31/07/2011

נתי שלום,
    כן, צריך לחזור ולדבר עם אשתך. להבהיר לה שלך מאד מפריע שהמיניות שלכם והאינטימיות שלכם דלים ובודאי יש נושאים בחיים המשותפים שחשובים לה ולכן ייש כאן ענין של הדדיות.
    חשוב מאד להדגיש בפניה עד כמה הענין מהותי וחשוב בעינך.
    רות בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו