מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לחוץ או להניחנתי29/07/2011
שלום.
אנחנו זוג נשוי למעלה מ-15 שנה + 2 בנות .
אנחנו בני 50 .
הבעיה שמפריעה לי היא שאשתי לא נהנת מהמין , לא מוכנה להשקיע על מנת להנות , לא גומרת למרות שהיא מסוגלת בהשקעה לגמור אבל ויתרה על זה לפני מספר שנים .
שוחחתי איתה על כך ודבר לא עוזר יש לה ל מיני תירוצים , מבטיחה לי שתחזור לזה אבל בפועל היא לא חוזרת ועושה הכול בצורה מכאנית לתת לי לגמור במהירות על מנת להפטר מהסיפור .
לי זה התחיל מאוד להפריע ואני מתלבט איך לפעול בנושא : האם להכנס למצב של לא משקיע אין יחסים או לשוחח איתה מחדש ולהאיים על ניתוק ביחסים באם לא תשקיע במין ביננו , או פשוט להמשיך כך ולהשלים את סיפוקיי עם אחרות .
הליכה ליעוץ מיני לא עזר כי בסרט הזה כבר היינו יחד וזה לא הוביל לשיפור אם כי בהתחלה ולאחר מכן הלך ודעך יחסית מהר מאוד בגישה שלה "למה זה צריך להפריע לך שאני לא גומרת או נהנת , העיקר שאתה גומר ,.
מה ההמלצה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לחוץ או להניח - תגובה
רות בן-ציון שכטר31/07/2011נתי שלום,
כן, צריך לחזור ולדבר עם אשתך. להבהיר לה שלך מאד מפריע שהמיניות שלכם והאינטימיות שלכם דלים ובודאי יש נושאים בחיים המשותפים שחשובים לה ולכן ייש כאן ענין של הדדיות.
חשוב מאד להדגיש בפניה עד כמה הענין מהותי וחשוב בעינך.
רות בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)