מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בסוף כבר לא אשלוט בעצמיA04/08/2011
ופשוט אשכב עם מישהו אפילו שזו לא תיהיה אהבה גדולה.. :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בנויה לזה?
גדי04/08/2011שלא תעשי משהו שתצטערי עליו. מה גם שהוא עלול לאכזב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי האמת
A07/08/2011אני פשוט אובדת עצות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היית רוצה שיהיה?
גדי07/08/2011למה את עדיין בתולה?אם את מושכת ונאה כמו שאת אומרת הרי בטוח שיש הרבה חברה' שמחזרים אחרייך ואני מאמין שלא כולם רעים. מה בדיוק מפריע לך להיפתח רגשית? ההוא שאת חושבת עליו?
תתארי מה היית רוצה שיקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
A08/08/2011בדיוק אתמול התחיל איתי גבר ויום אחר כך הבנתי שהוא נשוי ושהוא סתם היה "חם" עלי.
למרות שהוא באמת משך אותי אפילו מאוד אבל נהיתי עצובה מכל העיניין..ומהתמימות שלי בעיקר.
מה הייתי רוצה שיקרה?
מממ..אני רוצה משהו מסעיר עם משיכה חזקה מאוד..אבל יחד עם אהבה. אין מצב שאחד מהם חסר. והבעיה שאני לא מוכנה להתפשר. אבל כן,מה שאני באמת רוצה זה סקס איכותי מלווה עם תשוקה ואהבה. ואת זה קשה למצוא. וכמובן...שזה יהיה הדדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלa
mosha08/08/2011כשמגיעם לקשר שנוגע מעט בלב ובנפש....ומתחילים מגע /מבט בעניים
התשוקה מגיעה בסוף
אין אהבה ממט ראשון (מעט מקרים) זה ניבנה עם הזמן תבדקי את הנושא תתחברי לגבר שליכאורה חמודי כזה.ושיהיה מגע תראי שתעשי וואוווו זה זה...בהצלחה A* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
גדי08/08/2011אולי יש לך ציפיות לא מציאותיות. זה נחמד לדמיין בחור נחשק ופראי שמופיע כמו אביר על הסוס הלבן וסוחף אותך להרפתקאה סוערת. אבל במציאות זה קצת יותר איטי. קודם את צריכה לפגוש מישהו שמוצא חן בעינייך ולהתקדם איתו. את רוצה להגיד לי שאף פעם לא פגשת אחד כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגשתי אבל חשבתי שזה לא זה
A08/08/2011:-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת זה לא זה?
גדי09/08/2011או שהוא מוצא חן בעינייך ואז את נותנת לזה צאנס או שהוא לא מוצא חן בעינייך ואז את חותכת איתו. את לא ממש מסבירה את עצמך. אולי את מצפה לפגוש את הגבר הגבר-גבר החתיך ההורס? אם כן את בבעיה. לא שאין גבר כזה אבל לרוב הוא מודע למה שהוא והוא ינצל את זה עד תום ומי שתאכל אותה זו את. מהר לקרקע חמודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאתה צודק
A10/08/2011אני קצת חייה בחלומות כנראה..אני תמיד רודפת אחרי שלמות וזה דופק לי את החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
גדי10/08/2011טוב שאת קלטת את זה עכשיו. את עוד צעירה. אני יכול לתת לך דוגמא של ידידה מאד טובה שלי שמצאה פגם אצל כל מי שפגשה ונפנפה את כולם. עכשיו היא היא בת 42,נשואה לאיזה טפיל שלא עבד בחיים וגם עכשיו לא וכל היום עסוק בהימורים בבורסה( לא השקעות. הימורים ממש) ובבתי קזינו לא חוקיים.היא מפרנסת אותו ואת שלושת הילדים שלהם והוא עוד רוצה עוד ילד!!!!! ותאמיני לי שהיא מוגדרת כוסית-על. אין אחד שלא מנסה להתחיל איתה.
בשיחה גלויה שהיתה לי איתה לפני חודש היא שפכה את הלב והתחילה להיזכר בכל הבחורים שנפנפה ושעכשיו נראים לה נהדרים.
תשמעי חמודה. כשאת פוגשת מישהו שנראה לך בסדר תני לו הזדמנות. אל תפסלי אותו על הסף. את לא מאמינה כמה בחורים מקסימים עוברים לידך כל יום ברחוב ואת אפילו לא רואה אותם.
אני מבין שאת יפה ומושכת ואני בטוח שלא כל אחד ראוי לך אבל חיפוש אחרי נסיך החלומות בדרך כלל מוביל לבדידות.את מסכימה איתי שאת בודדה מבחינה מינית לפחות?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מסכימה איתך.
A10/08/2011אני בחורה נאה מושכת ובודדה...אולי דווקא בגלל העובדה שמתחילים איתי כל יום לפחות שלושה גברים אז אני ישר חושבת לעצמי "אויי הוא בטח עוד אחד שרוצה רק לזיין אותי" ואז אני פשוט מתעלמת..ובכל זאת מרגישה רע עם זה. בחור אחד פעם אמר לי ש"אולי אם לא היית מפחדת שכולם רק רוצים לזיין אותך כל הזמן היית מבינה שלהזדיין קצת זה לא רע לפעמים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהA יקירתי
גדי11/08/2011זה לא רע לעשות סקס לפעמים..חח
תראי. לעשות אהבה ולהזדיין זו אותה פעולה. השוני הוא ממקום שזה מגיע. גם עשיית אהבה יכולה להיות פרועה וסוערת. פשוט התחושות שונות. המגע שונה ואת מרגישה את ההבדל בקצות אצבעותייך כשאת נוגעת.ואת מרגישה את זה כשהוא נוגע.
יחד עם זה את מי שאת. לא כל אחד ראוי לך. מי שרוצה בקרבתך צריך להוכיח את עצמו. לכן זה בסדר אם את דוחה את אלה שנותנים לך תחושה שכל מה שהם רוצים זה זיון.
את לא בנויה לזיון ללא רגש.( או שלפחות כך נדמה לך.זה יתברר לך אחרי שתתחילי לעשות סקס). לכן תבטחי באינטואיציה הנשית שלך. תדחי את הדוחים אבל תשאירי פתח לאלה שנחמדים כדי שיוכלו להראות לך מי הם באמת. את לא חייבת להיפגש איתם במקומות מבודדים ואת בטח לא חייבת לעלות אליהם הביתה אחרי פגישה או שתיים. אם מישהו רוצה אותך באמת ( ולא את רק הגוף שלך) הוא ירצה להיפגש איתך בכל מקום. וזה יכול להיות בית קפה נחמד.
אני מראש אומר לך שנכונות לך גם אכזבות. ככה זה . כולנו עברנו פרידות קשות ואכזבות מאנשים שחשבנו שהם אחרת.אבל יקירתי כשלומדים לשחות אז בולעים קצת מים פה ושם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה יפה.
גלית11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)