מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרוש...נירית13/01/2008
דרוש גבר, רצוי נשוי, שלא מחפש אהבה, אך מעוניין בהתרגשיות קטנות ופרפרים בבטן.
אני בת 32, נשואה באושר, רוצה פרטנר שווה.
אזהרה: בררנית ברמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בואי ננסה
י......13/01/2008היי נירית!
אני נשוי בן-46 חי חיים רגילים למדי וחסרים לי אותם פרפרים שאת מחפשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסי את זה...
יפית09/11/2008את נישמעת לי בחורה שמחפשת ריגושים חדשים.
למה שפשוט לא תכנסי לאיזה חנות סקס ותקני לך איזה מוצר חדש, זה מוסיף המון לחיי הסקס
אני אישית ממליצה לך להיכנס לחנות הסקס ולהתרשם ממגון אביזרי מין במחירים נוחים תנסי ולא תתחרטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדב
נדב14/01/2008היי
אני גבר נשוי רופא במקצועי . מעוניין באותם דברים שאת הזכרת...
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית :-)
yapi4214/01/2008לנירית,
גם אני בררן ברמות.... אז מה עושים? :-)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה בהצלחה
אביאל22/01/2008מי שממיין לא מזיין :)
http://www.sex-toys.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
ירון14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב?
יונה15/01/2008שתנסי עם אישה?
זו חוויה מהממת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
היי15/01/2008גם אני בררן לא קטן
אני נראה טוב ומחפש אותך
צרי קשר ב:[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירית
אליקו15/01/2008לטירוף אין גבולות תנסי אות [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסתורין
רועי15/01/2008קודם כל הרעיון נשמע מענין וגם רוח הניכרת ממילותיך.
את מוזמנת לכתוב לי לפרטים נוספים ואם מתאים גם נפליג... ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רון16/01/2008שלום נירית
אשמח בכיף
דרך אגב ..גם אני בררן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנראה לי שנתאים
אלון21/01/2008שלחי לי הודעה אם מתאים לך
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 36
קובי23/01/2008היי נירית אני נשוי בן 36 מחפש אחת כמוך.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נירית
Aviv24/01/2008מעוניין להכיר אותך בהתכתבות ואולי נתקדם בלי מחויבות ועם הרבה פרפרים
אם את עדיין מעוניינת כיתבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגו פור איט סיסטר
24/01/2008ככה צריך.
לפחות יש מדי פעם ייצוג של נשים חרמניות שמציעות סקס ללא כל השטויות מסביב של אהבה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תמתיני
טייס צעיר וחט26/01/2008אם באמת בא לך לחוות משהו מיוחד יוצא דופן וחסר מעצורים
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי!! המשיכי כך!
עינבר28/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי בן 41 שיודע לפנק אישה
אבי11/02/2008ניראה טוב גוף חלק מוכן להגשים פנטזיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי במצב דומה לשלך.
ירון11/02/2008בררנית ודיסקרטית זה טוב, אשמח לקבל מייל שלך ולראות אם אפשר להתקדם.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה לא אסורה אבל גם לא מספיקה.
רן מילר16/02/2008נירית כמו באדולינה גם את עושה רושם של אישה מיסתורית קטנה ותמימה. אני לא רוצה לקלקל את האידיליה של הממלכה השברירית שבנית במו ידיך, אפילו הייתי רוצה לקבל אזרחות ולהתנהג לפי כללי הממלכה . האם אוכל לצפות גם אני עבדך הנאמן.
להיות אך ליום אחד אדם מאושר.
עבדך הנאמן .
רן טייכרמיולר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית ההמתוקה בדיוק זה מה שאני מחפ
ססי מתוקי25/03/2008לנירית המתוקה מה שלומך ומה שלום הגדגן אקווה שאפשר לסבול כמה שעות עד שניפגש .אני בדיוק מחפשנשואה רק למלאות את פורקן אני מציע לארק שנעשה סקס גם מעבר לזה אני חרמן גדול מאוד תשלחי לי לאימל [email protected] נשתמע מתוקה בידידות ססי מתוקי החרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש הגדול נגמר
DANYDINE25/03/2008
הי
אחרי חופשה ארוכה מהפורום הידוע לשימצה
חוזר בהדרגה רק... לדברים המעניינים
מאחר ולא חושף יותר כלום באתר,
ונתונייך מתאימים לי,
אשמח להיות בקשר ישיר למייל שלי
ואז ניתן לזכות הברירה הטבעית לעשות את שלה...
אז ה מייל שלי [email protected]
צ'או* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובתך
התלאביבי30/03/2008שלום...אשמח להיפגש.
יש לי מיקום בתל אביב. בן 30.
גבוה ומאוד יפה .אקדמאי.
מחפש תענוגות ללא מחוייבות ....
אשמח לשלוח תמונות.
כתבי למייל [email protected]
ונמשיך משם:}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיריב
yariv01/04/2008היי נירית נעים להכיר ,
אשמח אם תצרי עימי קשר ונמשיך משם.
[email protected]
יום טוב ובהצלחה
יריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמור על המסגרת
דן14/08/2008היי כמוך מחפש יחסים מחוץ למסגרת תמונה ופרטים במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא
ערבי14/08/2008אני בחור ערבי בן 35 אם זה מעניין אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררן לא קטן בעצמי
רוני26/08/2008צרי קשר במייל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להגיד אנחנו באותה סירה בן 37
גיא10/11/2008אם אגיד לך שאני יותר בררן ממך ורוב הסיכויים שאגרום לך ליותר פרפרים ממה שאת צריכה =אבל אתה תחזרי הביתה עם שאלןת ותשובות גם יחד שזה יתן לך את הסיפוקמחד וההמשכיות בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)