עזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!
    גלית
    13/01/2008

המיילהזה מיועד לבנים ובנות כאחד תעזרו לי בבקשה ! תפסתי את חבר שלי מאונן במקלחת לתמונה במגזין בלייזר אני לא יודעת אם לקחת אתזה אישי או לא בבקשה תגיבו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!

הוספת תגובה

• מבין לליבך

י......
    13/01/2008

גלית!
    מבין אני לליבך אך אל לך לקחת את זה אישי,קורה שגבר מתגרה מתמונה או סיטואציה
    מסויימת ואינו יכול לכבוש "יצרו" ומאונן,יש כמה סיבות למצב זה,איני יכול להתייחס מאחר
    ולא ציינת בני כמה אתם ומצב הקשר ביניכם,איך הגבת בפניו? ואיך הוא הגיב כשתפסת אותו?
    כתבי לי יותר פרטים ואנסה להיות יותר ממוקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

גלית
    13/01/2008

אני ובעלי בני 25 אנחנו ביחד 5 שנים ולשנינו היו בני זו לפני הנישואים, תמיד הסקס בינינו היה בסדר לפעמים בסדר גמור, לא פוגע בי עצם המעשה שהוא עשה פוגעת בי בעובדה שהוא היה צריך עזרים האמת אני לא מדברת איתו כבר 3 ימים מאז המקרה הוא התנצל אין ספור פעמים אבל אני לא מסולת לא לחשוב שזה קשור אליי כנראה אני לא מספיקה לו... מה את/ה חושב/ת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממני אלייך

י......
    13/01/2008

ראשית אני זה "אתה"
    ב.להערכתי לאחר הפירוט שהוספת הינך יכולה להסיר דאגה מליבך יכול מאד להיות שזו
    היתה "מעידה" חד פעמי,קורה שגבר או אישה מתחרמנים מסיטואציה זו או אחרת ומגיעים
    למצב שרוצים להתפרק בו ברגע,ואין חושבים על ההשלכות במידה ו"נתפסים"הקלישאה
    הידועה שהזין עומד השכל בת......
    ג.על מנת להבין מה עבר עליו נסי להיות רגע במקומו חשבי אילו את התחרמנת תוך כדי קריאת
    משהו מדליק באמת שעשה לך את זה איך את היית מגיבה?ואיני נכנס לשאלה איזו מין בחורה
    שמרנית או "חופשיה
    ד.אני מציע שתדברו על זה חופשי ע"י כך תשיגו כמה מטרות תשאלי מספר שאלות כגון
    1.מה המניע שלו? 2.האם זה תחליף ליחסי מין ביניכם? 3.מה הוא חושב על יחסי המין איתך?
    4.איך את בעיניו במיטה? ועוד שאלות שקשורות במשיכה המינית שלו אלייך אני בטוח שתקבלי
    הסברים וחיזוקים למחשבותייך (את עכשיו בבלבלה)לחיוב או לשלילה.
    ה.בטוחני שלאחר שיחה ממצה בעיניין הקשר בניכם יקבל משמעות אחרת וכולי תקווה שיהיה
    טוב יותר.

בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרי קשר

י......
    15/01/2008
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאונן והחרדית

אליקו
    14/01/2008

זה דבר טבעי ביותר סוג של פנטזיה . גם לך מותר לנסות זה רק מראה על תשוקה חזקה .הבגידה ורטואלית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו