סטרייט ואנאלי-דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרייט ואנאלי-דחוף!
    נעמי
    06/08/2011

שלום, אני אישה סטרייטית וברצוני לשאול האם זה טבעי שהגבר שלי נהנה ממגע וליקוק ו/או חדירה של האצבע שלי לפי הטבעת שלו ועדיין ייחשב כסטרייט? או שזה מעיד עליו שיש לו נטייה הומוסקסואלית? גיליתי לאחרונה שהוא מתענג מזה במיוחד ...כשאנחנו יחד במיטה..האם כל הגברים הסטרייטים אוהבים גירוי באיזור הזה? ומה זה אומר על נטייתם המינית?מודה לתשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרייט ואנאלי-דחוף!

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    06/08/2011

גייז זה לא רק חדירה אנאלית עילה גם משיכה אנרגתית לגבר

הבן זוג שלך נהנה מי חדירה אצבע לטוסק זה לא הופך אותו לגייז
    זה כמו שנעים לעשות יעשוי בפיטמה אז זה הופך אותו לאישה
    כי נעים לו בפיטמה של החזה שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש גם נשים שנהנות מחדירה אנאלית אז?

בעילום שם
    06/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרייט ואנאלי-דחוף! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/08/2011

נעמי שלום,
    גם גברים סטרייטים נהנים ממגוון תנוחות וממגון גירויים מיניים. אין צורך להבהל מכך שבן זוגך נהנה מגירוי אנאלי. לא כל הגברים נהנים מאותם הגירויים , כשם שלא כל הנשים נהנות מאותם הגירויים.

רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו