פגועה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגועה..
    לילך
    08/08/2011

שלום רב,
    חבר שלי ואני יוצאים כבר שנתיים (בני 25)הייתי מודעת לזה שכל הגברים צופים בפורנו אבל בזמן האחרון אני מגלה שהוא צופה כל יום בפורנו וכאשר אני בא אליו כבר אין לו חשק לסקס או שהוא נרדם או שהוא עייף מעבודה ככה הוא טוען...וכך אנחנו לא מקיימים יחסי מין לפעמים במשך שבוע..אבל אני כן זקוקה למגע שלו וכו', ניסיתי לדבר איתו אבל הוא אמר שהכל בסדר והוא עדיין אוהב אותי ונמשך אליי באותה הצורה(יש לציין שאני נראת טוב), ושהוא צופה בפורנו כי הוא חרמן..אז למה לא לחכות שאני אבוא אליו(אני כל יום אצלו), למה הוא מעדיף את הפורנו?אני מרגישה שאני לא מספיק מושכת אותו לעומת שחקניות הפורנו שהן מושלמות והוא מעדיף אותן על פניי , שזה מאוד מעליב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועה..

הוספת תגובה

• לילך

mosha
    08/08/2011

זה פשוט מענין לראות סרטי פורנו אולי הוא מעונין ללמוד תנוכות או דברים שלא העז פעם....ויישם אותם יחד איתך (יכול להיות לא) תביני אותו ציצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר אבל כל יום וכשזה פגע בנו?!

לילך
    09/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

mosha
    09/08/2011

יש לו תאןה גבוה למניות...עכשיו הוא יראה סרטי פורנו מבלי שתדעי.....ואולי יקל עלייך מעט.......וגם תזרמי זה לא כזה נורא לדעתי.....כך הוא יגיע אלייך רעב יותר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגועה.. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/08/2011

שלום לילך,
    פורנו לכשעצמו אינו בעייתי... אלא שכפי שציינת הצפייה בפורנו ממלאה את כל הצרכים של בן זוגך.
    בצפיה בפורנו עם אוננות אין אינטימיות אין השקעה בבת זוג, קל ומהיר.
    תשקלי אם מערכת יחסים בלי אינטימיות מתאימה לך.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו