מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגועה..לילך08/08/2011
שלום רב,
חבר שלי ואני יוצאים כבר שנתיים (בני 25)הייתי מודעת לזה שכל הגברים צופים בפורנו אבל בזמן האחרון אני מגלה שהוא צופה כל יום בפורנו וכאשר אני בא אליו כבר אין לו חשק לסקס או שהוא נרדם או שהוא עייף מעבודה ככה הוא טוען...וכך אנחנו לא מקיימים יחסי מין לפעמים במשך שבוע..אבל אני כן זקוקה למגע שלו וכו', ניסיתי לדבר איתו אבל הוא אמר שהכל בסדר והוא עדיין אוהב אותי ונמשך אליי באותה הצורה(יש לציין שאני נראת טוב), ושהוא צופה בפורנו כי הוא חרמן..אז למה לא לחכות שאני אבוא אליו(אני כל יום אצלו), למה הוא מעדיף את הפורנו?אני מרגישה שאני לא מספיק מושכת אותו לעומת שחקניות הפורנו שהן מושלמות והוא מעדיף אותן על פניי , שזה מאוד מעליב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
mosha08/08/2011זה פשוט מענין לראות סרטי פורנו אולי הוא מעונין ללמוד תנוכות או דברים שלא העז פעם....ויישם אותם יחד איתך (יכול להיות לא) תביני אותו ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל כל יום וכשזה פגע בנו?!
לילך09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
mosha09/08/2011יש לו תאןה גבוה למניות...עכשיו הוא יראה סרטי פורנו מבלי שתדעי.....ואולי יקל עלייך מעט.......וגם תזרמי זה לא כזה נורא לדעתי.....כך הוא יגיע אלייך רעב יותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגועה.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/08/2011שלום לילך,
פורנו לכשעצמו אינו בעייתי... אלא שכפי שציינת הצפייה בפורנו ממלאה את כל הצרכים של בן זוגך.
בצפיה בפורנו עם אוננות אין אינטימיות אין השקעה בבת זוג, קל ומהיר.
תשקלי אם מערכת יחסים בלי אינטימיות מתאימה לך.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)