משתוקק לסקס אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתוקק לסקס אוראלי
    איציק
    10/08/2011

שלום
    אני בן 55 ומאוד נהנה מסקס (תתפלאו) , מקיים עם אשתי לפחות 3 פעמים בשבוע
    הבעיה שאשתי מסתפקת רק בסקס שיגרתי כשהיא על הגב בזיון קלאסי או כשהיא שוכבת עלי- מסרבת לעשות איתי אנאלי וגם לא אוראלי
    וגם לא מרשה לי לעשות לה אוראלי - וזה מטרף אותי ומאלץ אותי לאונן כל יום כדי לפצות את עצמי...אין לי כוונה לבגוד בה ואפילו לא הלכתי לזונה כבר המון שנים

מה עושים? יש למישהו עצה איך משכנעים אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתוקק לסקס אוראלי

הוספת תגובה

• איציק

mosha
    10/08/2011

תפתיע אותה תצאו לצימר טוב .עם פינוקים ..בזקוזי בכל מני תנוכות יצרתיות ..אני מאמין שהיא תשתף פעולה..........בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתוקק לסקס אוראלי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/08/2011

בסקס כמו באוכל, כל אחד מעדיף ואוהב דברים שונים. אם המין שלך ואשתך שגרתי ולא מספק (ללא גוון: אוראלי, אנאלי..) ראשית כדי לפתוח את הנושא בשיחה גלויה וכנה, ללא שיפוט והאשמה. אמור מה אתה חווה ומה אתה מרגיש, ועד כמה אתה מעוניין לשנות את המצב. חשוב לציין שאי אפשר ואתה לא רוצה לכפות על אשתך התנהגות שאינה מעוניינת בה. במידה ואין שינוי והסבר מצד אשתך אולי כדי לשקול פנייה ליעוץ מיני אצל סקסולוג/ית.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו