אהבה מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה מבולבלת
    אדווה
    12/08/2011

היי שמי אדווה ואני רוצה לספר כאן סיפור
    אני בת 18 לפני כ-8 חודשים הכרתי מישהו ותמיד ראיתי בו ידיד והוא ראה בי מעבר, מצב זה יצר אצלנו הרבה מריבות וחיכוכים כי הוא אמר לי אם את לא רוצה אותי אז למה את ממשיכה לדבר איתי? כתוצאה מכך ניתקנו את הקשר עשרות פעמים אף כל פעם המצב חזר לקדמותו.. 3 חודשים אחרי שהכרנו התנשקנו, והוא היה בטוח שאנחנו ביחד ואת האמת שגם אני.. יום למחרת חיכיתי לטלפון המיוחל שיבהיר לי איפה אנחנו עומדים, אך בתמורה קיבלתי הודעה ידידותית למדי, שגרמה לי לכעוס עליו מאוד. הוא כ"כ רצה אותי וכ"כ חיכה לרגע שאהיה שלו, וכשהוא מקבל את ההזדמנות, במקום לקחת שליטה ולהגיד לי אדווה אנחנו ביחד, הוא פשוט נעלם..
    מאז ההודעה לא דיברנו שבועיים ואז נפגשנו, וככה היה קורה במשך כמה חודשים.. נפגשים ואז נעלימם עד לפגישה הבאה. ברור שבמצב כזה אי אפשר ליצור מערכת יחסים בריאה..
    אני חייבת לציין שכשהערתי לו על כל ההיעלמויות וכו', הוא אף פעם לא הודעה בטעויות שלו והמשיך בשלו. ואז עוד היה מתלונן למה אנחנו לא ביחד רשמית..
    בקיצור, לפניי יומיים היה לו יומולדת והלכתי, כי הוא גם היה בשלי.. בהתחלה לא דיברנו כ"כ ואחרי ששתינו קצת אלכוהול התקרבנו והתנשקנו והלכנו לדבר בצד. במהלך השיחה הוא פתח את ליבו בפניי (זו לא פעם ראשונה, אך הפעם האמנתי משום מה). כתוצאה מהשיחה ההיא הוא הבטיח לי שהוא יעשה מאמצים בשבילי ויהיה יותר רציני כלפיי ושמעכשיו אנחנו ביחד. והנה עברו יומיים ולא קיבלתי שום שיחה או אות חיים ממנו..
    יומיים!!!!!!!!!!!!!! הוא עבד כ"כ קשה בשביל להשיג אותי (הכל יחסי כמובן), וכשאני שלו הוא לא מנצל את ההזדמנות
    מה לעשות???????????? לשלוח לו הודעה שהכל היה טעות ושהאלכוהול דיבר בעד עצמו????? או להבליג על זה וכשהוא יתקשר מתישהו לצחוק על זה ולא לעשות מזה ביג דיל
    וכן, יש לו רגשות כלפיו, וכנראה שגם לו אליי..
    אשמח לשמוע מכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה מבולבלת

הוספת תגובה

• אהבה מבולבלת - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    13/08/2011

אדווה שלום,
    את בת 18 . תחשבי בצורה הבאה: אם חברה הייתה מספרת לך את הספור שלך מה היית אומרת , מייעצת לה לעשות. תנהגי עם עצמך כפי שהיית יועצת לחברה שלך.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו