מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבינה שזה אסור אך ממשיכה...שרונה04/05/2007
לאחרונה (במשך מספר חודשים) אני נמצאת בידידות עם גבר מהעבודה. שנינו נשואים ובעלי ילדים.
שנינו נראים טוב ונשואים לבני זוג שנראים טוב.
אנחנו מדברים המון ומאוד נהנים מכך.
הבעיה שאני מרגישה שמתחת לפני השטח זו אינה ידידות. יש בינינו משיכה אדירה זו לזה. הוא אף פעם לא אמר לי אך אני מרגישה זאת (אולי אני טועה אך אני מאוד סומכת על האינטואיציה שלי).
יש לי אפילו תחושה שהוא קצת מאוהב בי, אני רואה זאת בעיניים שלו.
אני חושבת עליו המון בבית והדבר מפריע לי מאוד. בעלי חדל מלעניין אותי ואני מעדיפה לשוחח עימו ולא עם בעלי.
אני יודעת שעליי להתרחק ממנו, אני אפילו חייבת. אבל אני לא מצליחה לעשות זאת, אני שמחה שהוא ניגש לשוחח איתי וגם אני יוזמת שיחות עימו.
אני אף פעם לא בגדתי בבעלי וגם אין בכוונתי לעשות זאת, אך הידידות עם אותו גבר מטריפה אותי.
סיפרתי לבעלי על הידידות הזו. הוא לא מודע למשיכה, אך לא ניכר שזה מפריע לו.
מה עושים איך מתרחקים, גם כשהמחשבה על כך קשה מנשוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה יקירתי
dave05/05/2007האם חשבת פעם לשוחח עם אותו לחבר בעבודה?
האם פעם ישבת לחשוב למה בעלך כבר לא מעניין אותך לשוחח איתו
האם ניסית להתקרב אל בעלך בצורה לגמריי אחרת ממה שאת היית איתו
חשבת פעם מה היה קורה אם תשכבי עם אותו חבר
שרונה חשבת פעם לשכב עם בעלך בצורה שונה ממה שעשית היום
האם בעלך עשה משהו כמו לא להתייחס לרגשותייך על מה עובר עלייך בעבודה
ישנן כל כך הרבה מה לשאול לפני שמחליטים מה עושים
חשבת שאולי בגלל שאת לא משהו מאושרת עם בעלך את מחפשת כל מפלט ולו הקטן ביותר
אם תרצי אעזור לך צרי קשר ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק....
הג'נטל06/05/2007עצה שלי היא להתרחק כי נקודת המפתח שלך היא שאת לא רוצה לבגוד בבעלך
ולפי המצב שאת מתארת מתי שהוא משהו יעשה את הצעד הראשון ולא תהיה דרך חזרה (לפי הרגשות שאת מתארת אחד כלפי השני)
ולכן להתרחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
שרונה06/05/2007שוחחתי עם בעלי על חוסר הסיפוק ועל השיעמום. בנוסף אני מנסה לגוון את חיי המין אך מצידו זה לא עובד, הוא בשלו שהכל בסדר בינינו. האמת שניסיתי כ"כ הרבה לשפר את המצב עם בעלי והוא חוזר עייף מהעבודה והוא לא מבין מה אני רוצה ממנו שפשוט נמאס לי. אני לא מרגישה שאני מושכת בעיניו ובעיני הגבר מהעבודה אני מרגישה מאוד מושכת ויפה. אני לא מצליחה להתגבר על המשיכה שלי אליו.
אני יודעת שזה יתפוצץ בסופו של דבר (הידידות עם אותו גבר), זה לא ישאר במצב הזה, או שיקרה משהו או שנריב ונתרחק. האמנם אותו גבר לא התוודה בפניי אך אני רואה בעיניים שלו שאני מטריפה אותו כ"כ וזה מאוד נעים לי להרגיש כך בעיניי גבר אחר.
אשמח לתגובתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
אשף06/05/2007כתבתי לך כמה דברים. משום מה זה מופיע כתגובה ל כותרת " ממש מגעיל" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה
דייב07/05/2007האם את רוצה את הקשר הזה עם ה"ידיד" הזה???
האם את מוכנה לשאול אותו אם בא לו עלייך או אולי בכלל זה משהו שאת חולמת שהוא יירצה לעשות, הרי כל הסיפור שלך, כנראה, הוא שאת לא מקבלת בבית ייחס ולא מין כפי שאת רוצה אותו לכן את כנראה גם תתמסרי עם הגבר הראשון שיראה לך את החיבה או ההכרה במה שאת רוצה.
מנסיון אני אומר לך שאת צריכה לבדוק בדיוק מה את רוצה מחייך וזה אומר
* האם את מוכנה נפשית להזדיין עם אותו בחור?
* האם את עושה זאת בשביל לקבל את תשומת הלב שאת צריכה בבית (ולצערך את לא מקבלת)?
* האם את מפתחת רגש כלשהוא לבחור הזה ומה הרגשות שלך לבעלך?
וישנן עוד הרבה שאלות שהייתי שואל אותך ושאת צריכה בעצם לעשות זאת
אם תרצי אשמח לייעץ לך באופן אישי אם תרצי תרי קשר ל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרחק זה בעייתי
07/05/2007צריך למצוא את שביל הזהב בין כל האופציות. אכן בעיה סבוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו! גילית לשרונה ולעולם את אמריקה
צינית07/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה שלך לא ברורה
שרונה07/05/2007הבנתי שאת מבינה את הקושי שלי להתרחק, אבל למה את מתכוונת למצוא את שביל הזהב, איך עושים זאת? בינתיים אני מרגישה איך אותו גבר סוגר עליי מכל הכיוונים. הוא מחפש כל הזמן בעבודה הזדמנויות לדבר איתי. מסתכל עליי במבטים חודרניים כשהוא חושב שאני לא שמה לב (גם שנמצאים אנשים אחרים מסביבנו). הדבר מטריד את מנוחתי. מצד אחר זה מאוד מחמיא לי מצד שני אני מרגישה שהוא מרחיק אותי מבעלי וגורם לו להראות מאוד משעמם בעיניי. מה עושים? מה את היית עושה במקומי? במיוחד שאם בעלי כרגע המצב לא מזהיר במיוחד ואני לא מוצאת את הכוח הנפשי להתרחק מאותו גבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
דייב07/05/2007למה שלא תודיעי לבחור הנ"ל שאת ממש לא מעוניינת ואולי זה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה .....
אייל07/05/2007רק לפני עשי חשבון נפש עם עצמך ואם את שלמה עם זה אז מה שנשאר לך זה לעשות את זה במדידה ולהנות מהרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)