בן זוג חדש- שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג חדש- שתי שאלות
    א.
    17/08/2011

שלום,
    אני בת 25, ממש לאחרונה התחלתי לקיים יחסים עם בן זוג חדש. קודם כל יש לציין שהוא מספק אותי מעל ומעבר, הוא ממש מדהים. אבל יש שתי בעיות דווקא מבחינת הסיפוק שלו:
    1. בפעמיים היחידות ששכבנו עד עכשיו הוא לא גמר. הייתה חדירה של חצי שעה, אולי יותר, והוא ניסה בכמה תנוחות ובצורה די אינטנסיבית, אבל הוא פשוט לא מגיע לזה.. אני מאוד רוצה שהוא יהנה ויגמור. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
    (אנחנו בינתיים עם קונדום, זה בטח מקשה. אבל בכל זאת האם יש משהו שאפשר לעשות?)
    2. יש לי אקטרופיון מדמם. זה אומר שבזמן קיום יחסים יש דימום קל אבל זה תקין. רוב הגברים נבהלים מזה לחלוטין. הוא קיבל את זה יחסית יפה, אבל אני רואה שזה קצת מרתיע וקצת "מוריד". מה דעתך לגבי צריבה בלייזר? אמרו לי בעבר שלא כדאי כי זה עלול לגרום להידבקויות. מצד שני, אם הסיכון לא גדול, אולי בכל זאת כדאי, כי הדימום בזמן הסקס מאוד הורס את האווירה...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן זוג חדש- שתי שאלות

הוספת תגובה

• בן זוג חדש- שתי שאלות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/08/2011

לגבי השאלה הראשונה: יתכן והחבר לא גומר בנרתיק בגלל התרגשות (כמובן שהקונדום פוגע ומעכב את התחושה)לא יודע אם את יודעת את התשובה לשאלה: האם הקושי בגמירה של החבר היה קיים גם בקשרים מיניים קודמים שלו?
    האם הוא מגיע לפורקן במין אוראלי או באוננות?
    כדי לשפר את המצב ולהגיע לפורקן אפשר להשתמש בקונדומים דקים ועדינים יותר. אפשר גם לנסות תנוחות שבהם יש יותר חיכוך מהנרתיק על הפין בזמן המשגל.

לגבי השאלה השנייה ממליץ לך להיוועץ ברופא נשים המומחה לתפקוד מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכל לפרט

א.
    17/08/2011

באילו תנוחות למשל יש יותר חיכוך מהנרתיק על הפין.
    הוא אמר שבד"כ זה לא קורה, אז אני מניחה שבקשרים קודמים הוא כן גמר (אבל אז הוא גם היה בלי קונדום..).
    אני לא רוצה שנוריד עדיין את הקונדום כי קיימתי יחסים לא מוגנים לפניו (אז אני צריכה להיבדק קודם).
    לגבי אוננות אין לי מושג. לגבי אוראלי- קשה לי לרדת לו במשך כל כך הרבה זמן, אז עדיין לא ממש בדקתי את זה.. אני רק יכולה לומר שיש לו זיקפה מאוד חזקה ב-90% מהזמן (ובשאר הזמן היא אולי טיפה נחלשה אבל לא ירדה).

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תוכל לפרט - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/08/2011

תנוחות בהן יש יותר חיכוך בפין: דוגי סטייל כאשר את מצמידה את השוקיים, כמו כן בתנוחה מיסיונרית כאשר את מצמידה את הירכיים והוא בפיסוק חלקי מעלייך, וגם כשאת שוכבת על הצד והוא מאחורייך לאחר החדירה את מצמידה ירכיים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו