כמה חששות מהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה חששות מהריון
    א
    17/08/2011

שלום,
    יש לי בת זוג כשנתיים... יצא שקיימנו יחסי מין אבל אנחנו עושים הרבה הפסקות בגלל חששות. לפני כשנה וחודשיים עשינו זאת בפעם הראשונה, זו הייתה הפעם הראשונה לשנינו. היא החלה להשתמש בגלולות אבל היא חוששת שזה יפגע בסיכויים שלה להכנס להריון בעתיד ושום מאמר לא משנה את דעתה, ואת האמת שאני גם לא לוחץ עליה בזה ואפילו מבין ומבקש שלא תיקח אם כך היא מרגישה.

העניין הוא שאנחנו חוששים גם מקונדום. השתמשנו בכמה קונדומים של דורקס.

אני הולך להעלות כאן מספר חששות שאני ספק אם בן אדם נורמלי חושב עליהם, אני מודע לכך שזה קצת פרנואידי:

1. איבר מיני הוא קצת עבה מהרגיל... אני לא מצליח להוריד את הקונדום במכה. יוצא מצב שכשאני מוריד את הקונדום על הכיפה, אני צריך עם אותן אצבעות גם להחזיק בחלק הלא מכוסה של האיבר מין שלי בשביל להמשיך להצליח להוריד את הקונדום. זה מכניס בי חששות שאז אני שוב נוגע בקונדום ובעצם מעביר עליו תאי זרע.... ראיתי מדריכים וזה לא הולך. הקונדום בסוף יורד.. בהתחלה זה היה כואב כי כנראה לא הייתי מנוסה, היום אני מצליח לשים אותו אבל עדיין עם אותה שיטה שציינתי..... יש למישהו טיפים או נסיון בזה?

2. אני אף פעם לא "מסתפק" ב"כיס אוויר" שצריך להשאיר בראש הקונדום (המקום לזרע) אני תמיד מרגיש שזה לא טוב ולא כמו בדוגמאות... (זה לא נפוח וזה ריק מאוויר וזה כזה מעוך.. אני מבין שכך זה צריך להיות - ועדיין אני לא בטוח !).

3. ועכשיו לסעיף "המבדר" מכולם... - אני תמיד חושש שכשאנחנו עושים משחק מקדים, יוצאים לי כמובן כל מיני נוזלים כשאני עדיין עם מכנס/תחתון... תמיד נכנס לי לראש שיש מצב שאני מגיע לרמת שפיכת נוזלים, שאפילו יוצא לי זרע והוא נשפך על השיער ערווה שלי... ואז אני חושש כמעט מכל תנוחה שהבת זוג עם האיבר מין שלה תיגע בשיער ערווה שלי ואז יהיה עליה תאי זרע..יש עוד מישהו שחשב על זה או שאני ממש הגזמתי בסעיף הזה ( שוב - בזמן משחק מקדים, אני מניח שכל גבר אח"כ מגלה תחתון קצת רטוב.. כמובן זה לא שפיכה או גמירה אבל זה הנוזלים של "ההתרגשות".... חלק מהם נספגים בשיער ערווה או נופלים עליו... האם זה עלול להוביל להריון)?

4. ולסעיף הידוע מכל - הסיכוי שקונדום יקרע. אני לא מצפה לתגובה של "אין סיכוי" כי תמיד יש סיכוי. אני שומר אותם תמיד במקום מוצל וקריר ופותח בעדינות... ואם בטעות הלבשתי את הקונדום הפוך אז אני זורק אותו ומוציא חדש... אבל שוב בחזרה לסעיף 1 - זה גורם לי לחשוש שהקונדום יקרע. אנחנו משתמשים בחומר סיכה של דורקס (משהו PLAY שאנחנו קונים בנפרד מהקונדום שלהם..אני מניח שזה תקין).

בקיצור השאלה - טוב להיות פרנואיד מאשר להצטער אח"כ.... השאלה אם אני לא מהמגזימים ביותר ומה הפתרון לכך.

* חשוב לי להדגיש שלמרות כל החששות אין לזה השפעה על התפקוד מיני שלנו, המתח הזה לא גורם לאיבוד זיקפה או להתייבשות שלה... אבל זה כן גורם לנו להמנע ולחשוב 10 פעמים אם להכנס לזה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה חששות מהריון

הוספת תגובה

• בנוסף

א
    17/08/2011

אני חושש לגמור בתוכה (כשאני עם קונדום). אני יכול, זה לא מונע ממני, זה לא שיש לי בעיה לגמור בתוכה... אני פשוט מיוזמה שלי יוצא ממנה וגומר ... השאלה אם זה נכון וכך צריך לעשות, או שאפשר לגמור בתוכה עם הקונדום? מה אתם אומרים?

ואחרי שוגמרים מה ז"א מיד לצאת... זה לוקח בכל זאת כמה שניות לפעמים עד שנרגעים מהאורגזמה ... מה זה מיד לצאת...

יש יתרון בכל הסיפורים שלי לעשות זאת בתנוחה שהבת זוג למעלה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה חששות מהריון - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    18/08/2011

שלום,
    התשובה היא להשתמש בגלולות כי הן לא פוגעות בפריון, הן ניתנות לכתרופה להסדרת המחזור והן באמת יותר בטוחות מקונדום.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכוי..

א
    18/08/2011

אין סיכוי שהיא תיקח גלולות.. אנחנו מדברים על זה המון זמן.. וזו שיחה הדדית זה לא שאני לוחץ עליה או משהו.. ושוב - אם היא נעולה על לא לקחת אני לא אנסה יותר מדי לשכנע אותה, זה הגוף שלה. מעבר לחשש שלה מהריון, בפעם היחידה שהיא לקחה גלולות לאיזה חודש - המצב רוח שלה היה קטסטרופה.. אני לא מנסה להפחיד כאן אחרות מלהשתמש בגלולת, במקרה של בת זוגתי אני מתאר לעצמי שזה היה בגלל שלא התאימו לה גלולות, ושיש מלא סוגים ובסוף אפשר להסתדר עם הקטע של המצב רוח... ככה שבסופו של דבר העניין שמפריע כאן הוא הקטע של ההריון, וזה נכנס לה עמוק בראש ואני לא רואה מצב שניתן לשנות את הדיעה שלה.

לגבי הקונדום - הפראנויות מוצדקות? או שהחשש היחיד צריך להיות שהקונדום יקרע וזהו... מה לגבי הסעיפים שרשמתי - זה הגיוני הדברים שכתבתי?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכוי.. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    18/08/2011

כמו שרשמת זה די פרנואידי... יחד עם זה קורה שקונדום נקרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

א
    18/08/2011

תודה על התגובות.

גלולת מינס שונה מהגלולות האחרות בהשפעה על מצב רוח? ואיך זה בדיוק עובד אני כבר לא זוכר... היא צריכה לקחת את הגלולה בבוקר שאחרי שהמחזור נגמר? ואז מה.. צריך לחכות שבוע ורק אז ניתן לקיים יחסים ללא קונדום? או שניתן לקיים יחסים כבר באותו יום שהיא לקחה את הגלולה הראשונה

והאם אפשר לומר ב 100 אחוז שגלולה לא יכולה לפגוע בסיכויי כניסה להריון בעתיד? אפילו בשימוש של שנה - שנתיים עם הפסקות פה ושם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    18/08/2011

בנטילת גלולות מסודרת יש הגנה מפני הריון כבר מהיום הראשון בו נוטלים את הגלולות. כדאי שתפנה לרופא/ת נשים להתאמת גלולות כדי שיתאים לה גלולות. בנטילת גלולות אין צורך בקונדום.וגם אין צורך בהפסקות במהלך השנה.חשוב לחזור לרופא/ת נשים צלהתאמת הגלולות ולקבלת הסבר על דרך נטילת הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו