צריכה עצה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה!
    A
    20/08/2011

התחיל איתי גבר ערבי מוסלמי נשוי עם ילדים...הוא מאוד מושך אותי וכנראה שגם אני אותו...מה אני אמורה לעשות?
    יש בינינו מתח מיני אבל אני יודעת שזה יכול להיות מכסימום זיון..אבל מצד שני זה גם מה שאני רוצה..ז"א,ברור שאני רוצה קשר רציני והכל אבל כרגע אין לי..אז אולי זה עדיף מכלום?

יש לציין שמעולם לא שכבתי עם גבר למרות שאני בחורה נאה ומושכת..פשוט כל הזמן חיכיתי לסקס עם אהבה אמיתית וחיכיתי....וזה מה שקרה לי בסוף! :(

ממש מעניין אותי לדעת מה יש לכם לומר בנידון,
    המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה!

הוספת תגובה

• צריכה עצה! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    20/08/2011

אם עדיין לא קיימת יחסי מין, כדי לך להמתין שיהיה קשר מעבר למשיכה וסקס בלבד.
    בברכה,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

mosha
    21/08/2011

יקירתי יש כל כך הרבה גברים נחמדים שיסכימו להתנות אהבה יחד איתך..ופשוט את לא נימצאת באיזור הזה...אממה אם מאוד היתחברת לבחור וממש בא לך .אז תהני לך בדיסקרטיות כי החברות/חברים לא ישמחו לשמוע מי הפרטנר שלך....זהירות...ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• A

גדי
    24/08/2011

את עכשיו חרמנית רצח ומוכנה לכל אבל אני מבטיח לך שדקה אחרי שתצאי ממיטתו את תקיאי מעצמך. ולא בגלל שהוא ערבי אלא בגלל שהפעם הראשונה שלך היה סתם זיון ולא משהו מיוחד. את יודעת והוא יודע שזה לא יוביל למשהו יותר מזה. במיוחד שהוא נשוי.ובמיוחד עוד יותר שהוא ערבי. אז אם בא לך להזדיין אז לפחות תעשי את זה עם פרטנר נורמלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגדי

A
    25/08/2011

אתה צודק. אני לא יודעת מה עבר עלי?!
    כמובן-של א עשיתי את זה! וניתקתי איתו קשר.
    אבל זה רק מראה לאיזה מצב הגעתי שאני מפרסמת הודעה כזו בכלל?

ג'יזס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• A יקירתי

גדי
    25/08/2011

היי . זה בסדר חמודה. מצטער שהייתי קצת בוטה. אני מבין מה עובר עלייך. אני יותר מבוגר ממך וגם נשוי אבל תאמיני לי או לא גם אני עובר תקופות של תסכול מיני. נשמע הזוי נכון? לצערי לא כל כך. לפעמים מתחשק לעשות סקס ולאו דווקא עם אישתי וזה לא תמיד זמין.נכון שיש המון נשים באינטרנט שמעוניינות רק בסקס אבל אני גם לא רוצה סתם זיון בלי שום חיבור וזונה בכלל לא בא בחשבון כי אני לא רוצה לשכב עם מישהי שעושה את זה איתי אך ורק בגלל הכסף.אז אני מרגיש מה שאת מרגישה עכשיו.
    לכן התסכול שלך מובן לי. יחד עם זה יקירתי תחכי עוד קצת. תיפתחי לעולם. תכירי עוד כמה גברים. אני מבטיח לך שאם תתני להם הזדמנות בסוף אחד מהם יוכיח את עצמו. לא כולנו חארות. בסוף תפגשי אחד שלא יראה בך סתם זיון אלא בחורה מדהימה ששווה להתאמץ בשבילה...
    תגידי את יוצאת לבלות וזה? אני שואל כי יש אנשים שיושבים בבית ומחכים שזה יגיע אליהם. אני מקווה שאת לא כזו. :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו