חיי מין - מה זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיי מין - מה זה?
    לימור
    22/08/2011

אני נשואה כשנה וחצי,לאחר זוגיות של 4 שנים.הסקס בתחילת הקשר היה נפלא אבל הלך ודעך עוד בשנה הראשונה כשהיינו חברים.מאז שהתחתנו תדירות הסקס ירדה לפעם בחודש ומאז הלידה (גם את ההריון תכננו עם ביוצית כי בקושי שוכבים)לפני כחודשיים לא שכבנו כלל. נראה שהעניין בכלל לא מפריע לבעלי.הוא לא מדבר על זה,לא יוזם,לא מחפש,רק מציין שהוא כל הזמן עייף ואין לו כוח ולא בא לו סקס. הבעיה היא שכל פעם שאני מנסה להעלות את הנושא הוא מתחמק,מתרץ,משתיק אותי ואומר שהכל יהיה בסדר.על טיפול אין בכלל על מה לדבר.
    יחד עם זאת הוא קנאי לי כאשר אני פוגשת מכר ברחוב,או סתם מחטט לי בנייד כשאני מקבלת הודעות.
    אני שבורה ומתוסכלת ממש.לא יודעת מה לעשות.אני אוהבת מאד את בעלי ורוצה מאד לגרום לו לרצות אותי. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיי מין - מה זה?

הוספת תגובה

• חיי מין - מה זה? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    22/08/2011

רונית שלום,
    ירידה בחשק המיני במסגרת קשר מונוגמי ארוך היא תופעה מוכרת ואולי אף שכיחה.האם היחסים שלכם חוץ מהמין הם טובים? האם קיים מתח ומריבות? לעתים תכופות "יחסי מין הם מין של יחסים".
    המצב שאת מתארת הוא מצב של חוסר סקס כליל. מה בעלך אומר על כך שאת מתוסכלת ולא טוב לך?
    מציע לך לא לשתף אתו פעולה בהבטחות והתחמקויות מהנושא. הבהירי לו עד כמה את אוהבת אותו ועד כמה רע לך ומתסכל שאין לך מין אתו. נסי להבין ממנו מה הבעיה ומה קורה?
    במידה ואת לא מצליחה לפתור את הבעיה ביחד אתו מומלץ לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי, ולא לוותר על כך. הדברים לא מסתדרים מעצמם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו