מודאג בקשר לנטייה המינית שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג בקשר לנטייה המינית שלי
    אלון
    23/08/2011

שלום אני בן 19 ונמשך לנשים שריריות עם שרירים בידיים בבטן וברגליים..וזה מדליק ומגרה אותי שהאשה יותר חזקה ממני....לעומת זאת איברי המין של האישה כמעט ולא מגרים אותי. ויש לומר שאני לא נמשך בכלל לגברים אפילו לא טיפה...
    רציתי לדעת ממה הנטייה הזאת נובעת? והאם זה מחלה כלשהי או אולי אני סוג של הומו?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מודאג בקשר לנטייה המינית שלי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/08/2011

אלון שלום,
    למרות שאתה מודאג הנטיה המינית שלך היא הטרוסקסואלית: אתה נמשך לנשים. מה שמגרה אותך זה נשים שריריות. הסיבה לכך היא עמוקה ואתה יכול לברר אותה בטיפול רגשי למה דוקא שרירים " עושים לך את זה".

רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - מודאג

אלון
    23/08/2011

תודה רות. וסליחה אם אני נודניק אבל מה הכוונה שהסיבה לכך עמוקה? ז"א ממה זה נובע והאם זה יכול להשתנות הנטייה הזאת? ומה זה טיפול רגשי?
    תודה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - מודאג - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/08/2011

לום אלון,
    טיפול רגשי הוא טיפול פסיכולוגי. במקרה הזה המטרה היא לברר למה אתה נמשך לנשים שריריות , והברור הוא כדי שאתה תבין את עצמך. מכיוון שאתה נמשך לנשים אתה הטרוסקסואל לא הומוסקסואל.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו