אוננות של הבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות של הבן זוג
    דנה
    23/08/2011

הי אני בת 21 ונמצאת בקשר בערך 8 חודשים. הקשר שלנו נהדר עם הרבה פתיחות ותקשורת. אנחנו לא נפגשים הרבה (באשמתי) אולי כמו פעמיים שלוש בשבוע. כשאנחנו נפגשים אנחנו עושים הרבה סקס ונהנים להיות ביחד.העניין הוא כזה: אני יודעת שהוא מאונן מידי פעם, גם אני. זה מפריע לי שהוא מאונן וכנס לאתרי פורנו כי הוא צופה בנשים עם נתונים שלי אין אותם (למשל: ציצי ענק) וזה מרגיש לי חרא, כי כשאני מאוננת אני לא עושה את זה על הגבר אלא על האקט עצמו. דיברנו על זה והוא אמר לי שזה לא גורם לו להשוואות ואין לזה שום השפעה במשיכה שלו אלי.
    אני יודעת שהוא אוהב אותי ונמשך אלי. אני לא רוצה לכעוס על זה שהוא מאונן אני יודעת שזה טבעי וזו לא פגיעה באמון.
    כשיש לי חשד שהוא אונן או שהבנתי ממנו את זה אני נסגרת ורבה איתו ולא אומרת לו למה כי אני יודעת שאין לי סיבה.
    הייתי רוצה עצות וחיזוקים איך להימנע מהכעס והפגיעה המיותרים האלה כי זה לא טוב לי. ובטח שלא טוב לקשר ולאמון שביננו כי הקשר מצויין.
    אשמח לתשובה מהירה
    תודה רבה וסליחה על המגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות של הבן זוג

הוספת תגובה

• אוננות של הבן זוג - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/08/2011

דנה שלום,
    ניראה שאת יודעת את כל התשובות בעצמך ובכל זאת כואבת כשהחבר שלך מאונן בעזרת סרטוני פורנו.
    לידיעה נשים מתגרות בעזרת הדמיון , למשל קריאת ספרים וגברים בעזרת סרטים וזה נתון שנבדק מחקרית.
    לכן, חבל על ההתרגזות,כל עוד יש פתיחות וכנות ביחסים שכם.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאונן

mosha
    23/08/2011

חמודה תהיי יצירתית ותעזרי לו לאונן ..אני חושב שהוא יהנה יותר שאת מולו ונוגעת במקומות הנכונים וזה יעיף אותו לשמיים (מהנאה כמובן)יללה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו