מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במיניות???23/08/2011
בעלי הוא אדם לא מיני כלל (התדירות במקרה הטוב היא פעם בשלושה שבועות). אנחנו זוג צעיר וחבל לי שאנחנו לא מצליחים לחוות מיניות. גם כשזה קורה זה עלוב. הוא פשוט לא יודע לגעת באישה ולא אני לא הראשונה שלו. דיברנו על הנושא הרבה ולטענתו הוא נמנע מזה כי מרגיש שלא מצליח לעמוד בציפייה. תמיד כואב לי תמיד אני מדממת אחרי תמיד אני מאוכזבת כי הוא גומר לפני שאני משתחררת. תמיד הוא עוצר באמצע ושם קונדום כדי שירגיש פחות ויחזיק כביכול יותר זמן. הוא לא מצליח לרגש אותי במגע שלו ואני רוב הזמן נרטבת רק עד שלב החדירה (כנראה מרוב פחד שאני יודעת מה צפוי לי) ואז החדירה כמובן כואבת. אפילו מהנשיקות שלו אני נגעלת ואין בינינו התאמה בתחום. אני מתחילה לפנטז שכמו בסרטים יגיע הגבר שירגש וירטיט אותי, שיעורר אותי ויגלה בפני שעם בעלי חייתי חיי שיגרה ושאפשר גם אחרת. כתבתי פה לא מזמן שאנחנו ממש חברים טובים אבל מבחינה מינית ורומנטית קשה לי איתו. עוברות לי מחשבות שאולי הוא לא נמשך אלי אבל הוא לא מודה בכך. האמת שעד לא מזמן הוא היה הפנטזיה שלי- הייתי חווה תשוקה להיות איתו למרות שזה בעצם היה קורה בתדירות חודשית וכיום הוא בכלל לא האדם שאיתו אני מתרגשת מינית ורומנטית. אני לא רוצה לבגוד ואני באמת אוהבת את מי שהוא אבל הוא כבר לא הציפייה שלי. עברתי איתו מספיק אכזבות בכדי שהלהט יתחדש.
הוא היה אמור סוף סוף לקבוע תור לייעוץ זוגי מיני אבל טרם...
מה דעתכם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניות
mosha23/08/2011הייי זה מענין מה שאת מספרת כולנו לא נינגו"ות במיטה (עם האישה) אבל יש צורך בסקס לפחות פעם בשבוע...תנסי לגרות אותו כנסי עירומה למיטה עם ריח בושם משכר
אולי זה ימיס אותו.....או שתשחקי לו עם הבולבול שירגיש שבא לך ...וזה ידרבן אותו לסקס...מקווה בהצלחה אישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות מקצועיות בבקשה...
???23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי ? ? .?
mosha23/08/2011מצטער היית כותבת שמבקשת תשובה מהמקצוענים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
דורון24/08/2011לצערי אני סובל מאותה תסמונת מאשתי דבר שדי מעיב על הזוגיות ביננו !
אינני יודע אם זה יכול להשתפר משום שזה די טבוע בה, דבר שלא יכול להשתנות בצורה כ"כ מהותית
אשמח לשוחח איתך ולנסות להבין מה דפוק שם/ אצלנו
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועם שאלה לי אליך
גדי25/08/2011כשאישה כותבת שהיא בוגדת אז היא שרלילה בעינך. אז למה אתה רוצה להפוך את ??? לאחת כזו? סתם סקרנות כי זה קצת לא מסתדר לי. או שאתה נגד בגידות או שאתה מחפש להשכיב פה נשים נשואות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות במיניות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2011הבעיות והקשיים שאת מתארת הם מורכבים ויהיה לא נכון וקשה מאוד לתת תשובה.
אתם חייבים לפנות לעזרה סקסולוגית זוגית על מנת להתמודד עם הקשיים ולקדם ולשדרג את מיניותכם. הדברים לא יסתדרו מעצמם.
במידה ובעלך לא קובע פגישה אצל סקסולוג/ית מוסמך/כת כדי שאת תעשי זאת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)