מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותבת XX23/08/2011
שלום רב
אני בת 27 וחצי. יש לי בן זוג כבר שנה ו 3 חודשים. גרים ביחד. מאוד אוהבים. עד לפני חודשיים הייתי מטופלת אצל סקסולוגית במשך חצי שנה, אחת לשבועיים כי לא יכולתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי. היו לי כאבים (ווגיניסמוס וגם פחד בחדירה). לפני חודשיים וקצת התחלנו לקיים יחסי מין והענן השחור, שלא אצליח לקיים יחסי מין וההוא יעזוב אותי בגלל זה שריחף מעליי הוסר. בן זוגי בכל תקופת הטיפול היה תומך מאוד. מאז אנחנו מקיימים יחסי מין אולי פעם בשבוע. לפני כן, כשעוד הייתי בטיפול ולא הייתה חדירה, כי נורא כואב לי, היינו במיטה, "עושים דברים כייפיים" כמעט כל יומיים. אני מרגישה שכאילו מאז שהצלחנו לפתור את בעיית החדירה, הוא מתרחק, מבחינת יחסי מין. זה משגע אותי. הוא טוען שהוא עייף, אנחנו לא תמיד נפגשים בגלל העבודה שלי ושלו. זה מתסכל אותי, זה מעציב ומאכזב אותי אחרי התקופה הארוכה שעברתי, ההקשעה הנפשית וגם הכספית. מה עושים, מה אומרים לו? אני יודעת שבפורום אי אפשר לפתור, אך האם אפשר לכוון אותי? תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתXX
mosha24/08/2011הייי תנסי את ליזום סקס תשני לידו עירומה תגעי במקומות רגישים אני מאמין שזה יעיר אצלו ריגושים....אולי פ אחת יתחמק מסיבות עיפות וכו" אל תותרי .בסוף יבין מה מחבר בן בני זוג .....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2011האם מאז שאפשר לקיים יחסי מין מלאים אתם גם מקדישים זמן למשחקים ולכייף שהיה במשחקים האלו כשלא הייתה יכולה להיות חדירה?
במידה ולא נוגעים ומתמזמזים כמו קודם.. יתכן וזה מפריע?
במידה והחבר לא נותן לך הסבר למה קורה לאחר שאת משתפת אותו בהרגשתך, ממליץ לך לבקש ממנו להצטרף אליך לכמה מפגשים אצל אותה סקסולוגית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)