התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    בת XX
    23/08/2011

שלום רב

אני בת 27 וחצי. יש לי בן זוג כבר שנה ו 3 חודשים. גרים ביחד. מאוד אוהבים. עד לפני חודשיים הייתי מטופלת אצל סקסולוגית במשך חצי שנה, אחת לשבועיים כי לא יכולתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי. היו לי כאבים (ווגיניסמוס וגם פחד בחדירה). לפני חודשיים וקצת התחלנו לקיים יחסי מין והענן השחור, שלא אצליח לקיים יחסי מין וההוא יעזוב אותי בגלל זה שריחף מעליי הוסר. בן זוגי בכל תקופת הטיפול היה תומך מאוד. מאז אנחנו מקיימים יחסי מין אולי פעם בשבוע. לפני כן, כשעוד הייתי בטיפול ולא הייתה חדירה, כי נורא כואב לי, היינו במיטה, "עושים דברים כייפיים" כמעט כל יומיים. אני מרגישה שכאילו מאז שהצלחנו לפתור את בעיית החדירה, הוא מתרחק, מבחינת יחסי מין. זה משגע אותי. הוא טוען שהוא עייף, אנחנו לא תמיד נפגשים בגלל העבודה שלי ושלו. זה מתסכל אותי, זה מעציב ומאכזב אותי אחרי התקופה הארוכה שעברתי, ההקשעה הנפשית וגם הכספית. מה עושים, מה אומרים לו? אני יודעת שבפורום אי אפשר לפתור, אך האם אפשר לכוון אותי? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• בתXX

mosha
    24/08/2011

הייי תנסי את ליזום סקס תשני לידו עירומה תגעי במקומות רגישים אני מאמין שזה יעיר אצלו ריגושים....אולי פ אחת יתחמק מסיבות עיפות וכו" אל תותרי .בסוף יבין מה מחבר בן בני זוג .....בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/08/2011

האם מאז שאפשר לקיים יחסי מין מלאים אתם גם מקדישים זמן למשחקים ולכייף שהיה במשחקים האלו כשלא הייתה יכולה להיות חדירה?
    במידה ולא נוגעים ומתמזמזים כמו קודם.. יתכן וזה מפריע?
    במידה והחבר לא נותן לך הסבר למה קורה לאחר שאת משתפת אותו בהרגשתך, ממליץ לך לבקש ממנו להצטרף אליך לכמה מפגשים אצל אותה סקסולוגית.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו