מרעיבו שבע ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרעיבו שבע ...
    י.ב
    25/08/2011

שלום רב,
    כפי שניתן להבין מהכותרת, אנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר קרוב לשנה.
    חוץ מהפעמיים שנדרשו לצורך כניסה להריון ועוד פעם אחת אחרי שבועיים, לא קיימנו יחסים כבר קרוב לשנה. בהריון הסיבה הייתה בגלל הפרשות לא נעימות שלא רציתי לחשוף, כי היו גם בעלות ריח לא משהו והתביישתי, אבל גם קודם המצב לא היה להיט. אנו גם בקושי נוגעים, חוץ מנשיקה על השפתיים פעם ב..., יד מדי פעם ואולי חיבוק, אבל עוברים ימים שלמים כמעט בלי מגע עד כדי כך שהמגע שלו זר לי.

חוץ מזה ביתנו השנייה נולדה כאמור לפני ארבעה חודשים ואני ממש לא מרגישה אישה- דולפת חלב, שמנה, הולכת בשיער אסוף כדי שלא תמשוך לי באחיזתה, לא משקיעה במראה, כי עובדת מהבית ובין כה אין לי לאן ללכת. הוא לא משקיע באסתטיקה יותר מדי, וסובל מפגמי עור שונים שלא מטפל בהם. אני, עם כל ההרגשה המגעילה שלי, גם לא מי יודע מה משקיעה, ומבינה למה הוא לא נמשך, למרות שהוא לא אומר כלום ולהיפך. אבל זה פשוט נושא מטוטא מתחת לשטיח. ואני מאוד עייפה מהטיפול בבנות ומלחץ הפרנסה (אני כרגע מפרנסת. הוא מנסה לפתח הייטק בעידודי) ונרדמת ב-21-22 בלילה.
    יש לציין שחוץ מהחצי שנה הראשונה לקשר שלנו, בה שכבנו כל יום, המצב הלך והדרדר. בגללי, שרציתי לצמצם תדירוץת ודחיתי אותו לעיתים רבות בבוטות רבה עד שהפסיק ללחוץ ומאז היחסים שלנו גססו עד ז"ל וכן שיוזמות רבות שלו התפרשו בעיני כזולות ובגללו, כי עכשיו יש תסריט קבוע, מיקום קבוע ופוזיציות קבועות לסקס, וכשאני חושבת על הסקס, לאור תסריט זה, פשוט לא בא לי.
    אין לנו כסף ליעוץ מיני כרגע כי הוא לא עובד ואנו מתפרנסים ממשכורתי בצמצום.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרעיבו שבע ...

הוספת תגובה

• יקירתי הפיתרון בגוף השאלה.

גדי
    25/08/2011

אני לא ממש מבין. אם דחית אותו בבוטות פעמים רבות ואם הוא רצה זיון סוער ולא מעשה אהבה וזה נראה לך זול ואם התנוחות שלכם מקובעות ואם את מזניחה את עצמך ונראית כמו הצרות של קדאפי אז מה השאלה? את שואלת למה הוא לא רוצה אותך? יקירתי ייאשת אותו לגמרי. הוא עוד נחמד כי אני במקומות מזמן אבל מזמן הייתי מוצא לי מאהבת. זו לא בעיה גדולה את יודעת.

מה שאת צריכה לעשות זה קודם כל לטפח את עצמך. עברו כבר 4 חודשים. די הגיע הזמן לחזור ולהיראות נשית. דבר שני יקירתי את הרסת את זה אז את צריכה לשקם את זה. תתחילי ללבוש משהו סקסי ולהופיע לו במיטה. כשהוא מתקלח תיכנסי למקלחת ערומה ותשתוללי איתו שם. אני יודע שזה לא פשוט כי יש תינוקת בבית אבל תוכלי לארגן איזה ערב רק לשניכם. אני בטוח שהוא יהיה מופתע,ספקן, חשדן בהתחלה. אולי הוא יחשוד אפילו שאת בוגדת בו ובגלל זה יש לך מצב רוח. אל תתייאשי. דברי אליו. תגידי לו שאת חושקת בו. שאת אוהבת אותו( אם זה באמת נכון). זה עובד.
    אין מה לעשות. את חייבת להתאמץ כי אני לא מאמין שהוא ירים את הכפפה ראשון. הוא נדחה שוב ושוב על ידך. זוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו.

גדי
    25/08/2011

אם יש לו כל מיני פגמים אסטתים שדוחים אותך פשוט תגידי לו. את לא צריכה לסבול את זה וגם לא להתפשר. אם זה משהו שלא ניתן לטיפול מילא אבל אם זה ניתן לטיפול אז תגידי לו נחרצות שזה דוחה אותך.

בכלל. שניכם צריכים איזה ניעור כדי להזכיר לכם שאתם גבר ואישה. לא רק הורים.אני יודע כמה קשה הגיל הצעיר של הילדים.אבל מכאן ועד לאבד את עצמכם לגמרי על מזבח גידול הילדים? הגזמתם. גם לי יש שניים.גם אישתי היתה נרדמת מוקדם וזה טבעי. אבל לא זכור לי שלא התאפשר לנו פעם בשבוע שבועיים להתנהג כמו זוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביקשתי תגובה מקצועית

נ.ל
    26/08/2011

ולא של אחד המגיבים. אנא תשובתם של המומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרעיבו שבע ... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/08/2011

הקשיים שאת מפרטת הם רבים ומורכבים. קשה מאוד לראות התקדמות ושינוי ללא טיפול זוגי/מיני . ממליץ לכם בחום לשקול את האופציה הטיפולית.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו