מחפשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עזרה
    אורית
    30/08/2011

אני בת 23 ונמצאת במערכת יחסים יציבה ותומכת. לאחרונה אחרי טיול ארוך עם החבר שלי חזרנו הביתה ואנחנו גרים בבית הורי. החשק לסקס ירד משמעותית אני כבר לא נהנת מהאקט עצמו ולא מצליחה לגמור כמעט מה שפעם היה בא בקלות.
    אני יודעת שזו בעיה נפשית כלשהי שאני לא מצליחה לשים עליה את האצבע אבל אין לי זמן או הכסף ללכת למרפאות ציבוריות כמו כן אני גרה ברמת הגולן, ופה אין מרפאות ציבוריות קרובות.
    האם יש איזושהי תמיכה באינטרנט שאני יכולה לפנות? או אולי מוקד טלפוני בתשלום? חבר שלי ואני מאוד פתוחים ומנסים למצוא פיתרון לבעיה שמפריעה לזוגיות שלנו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עזרה

הוספת תגובה

• מחפשת עזרה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/08/2011

אורית שלום,
    אין תמיכה או טיפול בנושא שאת מתארת דרך הטלפון או האינטרנט (קושי הוא מורכב ודורש ברור מעמיק).
    יתכן שהבעיה נובעת מכך שאתם גרים אצל ההורים.. ויתכן שיש גם ירידה בעוצמת החוויות והריגושים שלכם העקבות סיום הטיול והחזרה לשגרה של החיים לא בטיול.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו