יש משמעות לסלנג??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש משמעות לסלנג??
    פלונית
    30/08/2011

גבר אחד נשוי שנוהג לעיתים לפלרטט איתי (אך שומרים נגיעה ) ועם נשים נאות ברחוב סיפר לאחרונה (גם שמעתי) שקיבל תפקיד בכיר במועצה.. החלטתי ספונטני לברכו ולסמס לו: מזל טוב לרגל תפקידו החדש ושיצליח וכד'. הוא סימס לי חזרה: "יקירתי, הרבה תודה לך!!". האם לא היה מספיק לענות: תודה לך? מה זה ה"יקירתי"????? אני הרי לא אשתו!!. תודה לכל מענה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש משמעות לסלנג??

הוספת תגובה

• פלונית

mosha
    31/08/2011

הייי אם את סימסת לו לברך אותו בכך שהרגשת צורך לדסקס איתו ולהביע רגש כלפיו והבחור הבין את המסר והחזיר לך ...יקירתי... אני מניח שציפה להמשכיות מצידך ושזה יגיע יתקרב יותר...ועכשיו לא צינת אם את נשואה ? זהירות.......(הגברים רוצים יותר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- ציצו

פלונית
    31/08/2011

אני נשואה יחסית טרייה, והרגשתי צורך לסמס, כי חונכתי עוד מהבית לפרגן כל הזמן לאנשים.. כי אני גם אוהבת שמפרגנים לי. והוא עמל קשות בשביל להגיע לרגע הזה. דווקא שיתפתי את בעלי, והוא אמר שאת המילה הזאת הוא רק משתמש בי ולא היה מעז להשתמש באחרות. אנו מאד פתוחים אחד לשני. עד כה הבנתי ש"יקירתי" משתמש רק בעל לאשתו, ולפתע גבר אחר אומר לי ?!. האם זה יתכן שהוא מנסה להתקרב אלי או להביע חיבה כלשהי כי מעוניין להמשך יחסים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלונית

mosha
    04/09/2011

יקירתי חחחחחחחח..... אז מה הבעיה לא הבנתי .אם רצית קשר יכולת לכתוב לו שהיית שמחה לעבוד איתו וכו" ..ואם לא מעונינת מתקדמים זה מאחורייך לא ? עזבי את עוד תופתעי מהמון מחזרים ומפרגנים למנהם....שבוע טוב לך......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משמעות לסלנג?? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    31/08/2011

יתכן וזו דרך התבטאות שאין מאחורה דבר. מה גרם לך לשלוח לו את ההודעה?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

פלונית
    31/08/2011

אני נשואה יחסית טרייה, וכששיתפתי את בעלי לשמוע דעתי מאחר ואנו מאד ליברלים.. טוען שהוא לעולם לא היה משתמש במילה זו לאחרות חוץ ממני. אז מעניין אם הגבר לא רומז שיש לו חיבה כלפי או קירבה? כי בעלי אמר שהוא היה רק מסתפק באמירת תודה ולא "יקירתי". זה לא כבדהו וחשדהו?? , סימסתי לו כי אני חולת פירגון גם לאחרים וגם לעצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/09/2011

יתכן שהוא מרגיש קרוב, ויתכן שזו הדרך שלו לתקשר עם נשים באופן כללי.
    ממליץ לך לא לשלוח לו הודעות טקסט נוספות אם ההתבטאות שלו לא ברורה ומבלבלת אותך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו