מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש משמעות לסלנג??פלונית30/08/2011
גבר אחד נשוי שנוהג לעיתים לפלרטט איתי (אך שומרים נגיעה ) ועם נשים נאות ברחוב סיפר לאחרונה (גם שמעתי) שקיבל תפקיד בכיר במועצה.. החלטתי ספונטני לברכו ולסמס לו: מזל טוב לרגל תפקידו החדש ושיצליח וכד'. הוא סימס לי חזרה: "יקירתי, הרבה תודה לך!!". האם לא היה מספיק לענות: תודה לך? מה זה ה"יקירתי"????? אני הרי לא אשתו!!. תודה לכל מענה שאקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלונית
mosha31/08/2011הייי אם את סימסת לו לברך אותו בכך שהרגשת צורך לדסקס איתו ולהביע רגש כלפיו והבחור הבין את המסר והחזיר לך ...יקירתי... אני מניח שציפה להמשכיות מצידך ושזה יגיע יתקרב יותר...ועכשיו לא צינת אם את נשואה ? זהירות.......(הגברים רוצים יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ציצו
פלונית31/08/2011אני נשואה יחסית טרייה, והרגשתי צורך לסמס, כי חונכתי עוד מהבית לפרגן כל הזמן לאנשים.. כי אני גם אוהבת שמפרגנים לי. והוא עמל קשות בשביל להגיע לרגע הזה. דווקא שיתפתי את בעלי, והוא אמר שאת המילה הזאת הוא רק משתמש בי ולא היה מעז להשתמש באחרות. אנו מאד פתוחים אחד לשני. עד כה הבנתי ש"יקירתי" משתמש רק בעל לאשתו, ולפתע גבר אחר אומר לי ?!. האם זה יתכן שהוא מנסה להתקרב אלי או להביע חיבה כלשהי כי מעוניין להמשך יחסים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלונית
mosha04/09/2011יקירתי חחחחחחחח..... אז מה הבעיה לא הבנתי .אם רצית קשר יכולת לכתוב לו שהיית שמחה לעבוד איתו וכו" ..ואם לא מעונינת מתקדמים זה מאחורייך לא ? עזבי את עוד תופתעי מהמון מחזרים ומפרגנים למנהם....שבוע טוב לך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משמעות לסלנג?? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/08/2011יתכן וזו דרך התבטאות שאין מאחורה דבר. מה גרם לך לשלוח לו את ההודעה?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
פלונית31/08/2011אני נשואה יחסית טרייה, וכששיתפתי את בעלי לשמוע דעתי מאחר ואנו מאד ליברלים.. טוען שהוא לעולם לא היה משתמש במילה זו לאחרות חוץ ממני. אז מעניין אם הגבר לא רומז שיש לו חיבה כלפי או קירבה? כי בעלי אמר שהוא היה רק מסתפק באמירת תודה ולא "יקירתי". זה לא כבדהו וחשדהו?? , סימסתי לו כי אני חולת פירגון גם לאחרים וגם לעצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/09/2011יתכן שהוא מרגיש קרוב, ויתכן שזו הדרך שלו לתקשר עם נשים באופן כללי.
ממליץ לך לא לשלוח לו הודעות טקסט נוספות אם ההתבטאות שלו לא ברורה ומבלבלת אותך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)