מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוני בצורך המיניאין שם30/08/2011
חברה שלי ואני ביחד כשנתיים. אנחנו מאוד אוהבים והכל בסדר. אבל הצורך המיני שלה גבוה משלי (אם הייתי מאפשר לדעתי היא הייתה רוצה גם פעמיים 3 ביום) היא יוזמת 90% מהמקרים, וזה גורם לכך שהרבה פעמים אני דוחה את ההצעה.
היא מרגישה ממש מתוסכלת מזה וגם זה מוריד לי את החשק עוד יותר כי אני יודע שתמיד כשאני רוצה זה יבוא לי בקלות והיא כאילו "לוחצת" לעשות את זה, וגם לה כבר נמאס להיות זאת שיוזמת וזה גורם לה להרגיש לא נחשקת.
דיברנו על זה וממה שהבנתי אצלה זה קטע הרבה יותר רגשי, היא אומרת שזה לא שהיא מסתובבת כל היום חרמנית פשוט היא מרגישה שככה צריך להראות שאוהבים ואצלי זה יותר קטע של הכיף הרגעי והפריקה.
בכללי אני גם מרגיש שאני לא נהנה יותר מידי מהמשחק מקדים ושהוא רק בשבילה ואני רק מחכה לחדירה.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוני בצורך המיני - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן31/08/2011ראשית דברו על הצרכים השונים שלכם במין ומה הוא גורם לכם להרגיש . זו כבר התחלה טובה.
אנשים נבדלים אחד מהשני בצרכים ובדחפים המיניים שלכם, זה טבעי והגיוני ולא מצביע על רמת המשיכה או האהבה לאחר.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
