סקס יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש
    אמנדה
    01/09/2011

היי
    אתמול אני וחבר שלי עשינו סקס יבש ובמשך כל הזמן הוא השמיע קולות ונאנח..אני רוצה לדעת אם הוא גמר? גברים גומרים מסקס יבש ?
    עוד דבר חשוב,תמיד אני עוצרת אותו בשלב של לעשות סקס יבש עם תחתונים מתחרה מחשש שהוא יגמור וזה יגע באיבר מיני..יש צורך לפחד מסיכוי להריון?
    ממה צריך להיזהר בסקס יבש??? אני מונעת מעצמי להנות רק בגלל החששות האלה אשמח לפירוט תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש

הוספת תגובה

• סקס יבש - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/09/2011

אם את מתכוונת שסקס יבש זה סקס ללא חדירה לנרתיק וללא משגל מלא, אז אין סכנה להריון גם עם את עם תחתון מתחרה. את בהחלט יכולה להשתחרר וליהנות.
    זה שהחבר משמיע קולות של הנאה לא בהכרח אומר שהוא פלט, זה בטוח אומר שטוב לו והוא נהנה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אמנדה
    01/09/2011

אבל הוא חייב לגמור אחרי זה..לא? אחרת כואב לו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל למה שגיאות כתיב "דוק"?

מפונקת
    06/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו