שימוש בקונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בקונדום
    אמנון
    04/09/2011

היי אני בן 19 וקיימת יחסי מין עם חברה שלי עם קונדום של דורקס, לאחר שגמרתי נשארתי קצת בתוכה והיא המשיכה להתענג על האיבר מין שלי שעדיין היה דיי קשה ולא רפוי לגמריי...כשיצאתי נראה שהקונדום ישב כמו שצריך והוא לא נקרע או משהו...אני פשוט יודע שאומרים שצריך לצאת מיד אחרי שגומרים...האם יש לי מה לחשוש מהריון במקרה שתיארתי?
    תודה מראש לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בקונדום

הוספת תגובה

• שימוש בקונדום - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/09/2011

אמנון,
    אין כל חשש להריון. הכל בסדרה ואתה יכול להירגע.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה...

דניאל
    05/09/2011

ורגע בכללי במצב כזה ובכלל עדיף קונדום עם חומק קוטל זרע? ובאילו קונדומים בכלל יש חומר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/09/2011

קונדומים עם קוטלי זרע הוסרו מהמדפים ואינם בשימוש בגלל שאינם בריאים החומר הפעיל הוא N9 . בכל מקרה אין צורך בקוטל זרע כל זמן שאתה משתמש בקונדום בדרך הנכונה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו