מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס בדייט השני...אושרת04/09/2011
יש מישהו, נפגשנו כמה פעמים אבל במפגשים חברתיים... בסופש האחרון יצאנו לבד (מיוזמתו- טענתי שאין מה לעשות.. היינו אמורים לצאת עם עוד זוג חברים אבל הם לא יצאו ואז הוא הזמין אותי לצאת איתו למרות שאמרתי שכנראה יש לי תכניות אחרות). בסוף יצאנו ובילינו יחד במשך 6 או 7 שעות ממש עד הבוקר. המון נגיעות מצידו ונסיון להתקרב ואני "זרמתי" עם זה אבל בלי נשיקות בלי חיבוקים ובלי סקס. יום לאחר מכן נפגשנו שוב כל החבר'ה ובערב שוב דיברנו קצת ואמרתי לו שאני הולכת לחפש מה לעשות היום והוא אמר שהוא רוצה להיפגש. אז נפגשנו. ובסוף באנו אליו ראינו סרט ואיך לא.. נגיעות חיבוקים נשיקות ו..סקס.
האם זה מוקדם מדיי?? פתאום אני מתחילה לחשוב אולי הייתי צריכה לחכות עוד? למרות שממש לא רציתי והיה סקס מ ד ה י ם. שכבנו פעמיים. ואח"כ בלילה זזתי הבייתה. לא הרגשתי בנוח להישאר לישון. לא בשלב כ"כ מוקדם...כשהגעתי הבייתה שאל אם הגעתי בשלום אמרתי שכן וסיימתי את השיחה.
האם פעלתי נכון?.. רציתי מההתחלה שאיתו זה יתפתח למשהו מעבר לסתם סטוץ ועכשיו אני לא יודעת אם זה יקרה או לא ומפחדת שהרסתי את הסיכויים למשהו רציני... :-\ אני מבינה שאין חוקיות לדברים האלה אבל איך אני אמורה לדעת אם תהיה המשכיות? אני צריכה לחכות לשיחה ממנו? אני צריכה להתקשר אליו ולהיפגש איזה יום (מחוץ לבית)? אני כבר ממש לא בגיל של המשחקים האלה אבל לצערי אחרי פרידה נאלצתי לחזור לשוק המשחקים.. :) ואני לא יודעת איך משחקים כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס בדייט השני... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/09/2011אושרת שלום,
נהגת והתנהגת כמו שהרגשת וזה אותנטי והכי טבעי שיש וזה מצוין. הקשר עם אותו בחור יתפתח בעתיד במידה והוא הרגיש ונהנה כמוך. כמו שכתבת אין כללים ברורים וקצב נכון לאנשים שונים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמממ
דורון04/09/2011אחותי פרט לעובדה שאת שרלילה אין לי מה לומר.....ברור שהרסת סיכוי לקשר רציני
פגישה שניה וסקס ??
תפרשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
mosha05/09/2011לכל מע יחסים יש את הדינמיות מישלה....זרמת הרגשת טוב ..תני לזמן לנצח.אם הבחור היתחבר ריגשית יחזור אלייך בהודעה .או ימצא דרך להידברות .מעט זמן והכל יתחבר.. בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ..
אושרת05/09/2011כן בינתיים שלח הודעה ואמר לי שהוא נהנה איתי באותו יום. גם היום דיברנו קצת. כך שמי יודע אולי הוא לא כמו הגברים המיושנים (כמו זה שמעליי) שחושבים שמי שהחליטה שמתאים לה ישר הופכת לשרלילה:) יש פה בינתיים 2 נגד 1 .. במיוחד שכנראה לא קרא עד הסוף והבין שזו הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה :)
מקווה שיתפתח. הייתה אחלה זרימה... נראה אם ייזום שוב משהו שלא כולל להיות אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
mosha05/09/2011אז את תזמי קשר כתבי לו הודעה שגם את מאוד נהנת והיית שמחה לקפה בארומה (סתם דוגמא) תראי איך יגיב ....לפעמים האישה היא הדומיננטית בזוגיות ...יללה בהצלחה.....ואת נועם אני לא מבין בכלל אל תעלבי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ציצו
אלונית05/09/2011יהיה בסדר.. יש לי כבר רעיון טוב.. אעדכן בהמשך אם הלך או לא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושרת
mosha06/09/2011בהצלחה ..ותזמיני אותנו לחתונה ב"ה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועם
A11/09/2011היא לא שרלילה.
אתה פשוט גבר שונא נשים מתוסכל שנכנס לפורום סקס ויחסים כדי לראות הודעות על -סקס ויחסים...ולהוציא כמובן את התסכול שלו על "שרלילות" למיניהן שלא "נתנו" לו,כביכול..
כל טוב! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)