מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחור שאני רוצהליהי07/09/2011
שלום
לפני איזה שנה התחיל איתי בחור חמוד במסיבה, זה היה לקראת סוף המסיבה. אני יודעת שהוא חבר של קרוב משפחה שלי,הוא ניגש אליי ודיברנו מעט וקצת הרתיעה אותי המבטא שלו (ארגנטינאי) אבל עשה לי רושם של בחור טוב, אז אמרתי לו שחברות שלי מחכות לי ושאני חייבת לרוץ.. כמה חודשים לאחר מכן ראיתי אותו בעוד איזה שהיא מסיבה והוא ניסה להתחיל איתי שוב אבל הפעם בעזרת הקרוב משפחה ונלחצתי קצת. ומאז יוצא לי לראות אותו אחת לשבוע במסיבה ועכשיו שאני קצת בעניין, עושה רושם שהוא מתעלם ממני.. השאלה שלי איך אני יכולה להיות יותר משוחררת ואולי כן לנסות ולדבר איתו שוב , אני מאוד מתביישת
חשבתי אולי לבקש ממנו חברות בפייסבוק אבל זה לא לעניין אני קודם צריכה לראות אותו ולהתחיל להגיד לו לפחות שלום
אשמח לקבל עצה טובה ומועילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל איתו
mosha07/09/2011כן מתכתבים בפייסבוק ואחר כך שולחים הודעה לפון לשאול מה שלומו סתם בשביל הענין ..ואז תראי איך יגיב ומתקדמים..פשוט לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לו את מס' הפלאפון שלי
ליהי07/09/2011אין לו את מס' הפלאפון שלי וזה ייראה פתאום מוזר לשלוח לו הודעות שכשאני רואה אותו אנחנו בכלל לא אומרים שלום אחת לשנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי
mosha07/09/2011זה פשוט 144 משיגה את הפון שלו ומתקשרת כאילו בטעות ואז זורמים בשיחה.....בת כמה את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור שאני רוצה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן07/09/2011בפעם הבאה שאת רואה אותו במסיבה או כדומה, אמרי לו או הגיבי אליו בשלום או בחיוך שלא משתמע לשתי פנים ואולי זה ייתן לו דחיפה נוספת לנסות שוב..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)