אנאלי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנאלי.
    משה
    11/09/2011

מי שלא יודע ב100% לענות אז שלא יענה! כי זה לא צחוק יש בזה המון דברים מורכבים וצריך להיזהר ולשקול כל מילה שנכתבת אז בבקשה מתחננן לא סתם להגיב ולהגיד! תודה מראש
    שאלה:
    האם במין אנאלי צריך הגיינה מסוימת? האם צריך אמצעים?( קונדום וכו'). האם קיים אפשרות לעשות אנאלי ללא קונדום? האם זה מזיק לבריאות ? האם האישה שלי נפגעת מכתוצאה של..? האם יש זיהום, או מחלות??? או כל דבר אחר אשר יכול להפריע או לפגוע או להזיק? והאם אפשר לקבל תשובה מפורטת באיזה חומר סיכה צריך להשתמש והאם אשתי צריכה לעשות חוקן? שמעתי כל כך הרבה דברים לאחרונה אז אבקש האם תוכלי ליידע אותי במקצת על הנושא אשתי מאוד רוצה ואני צריך תשובות לפני המעשים וההשלכות שאנחנו עושים! תודה מעריך את עזרתכם!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנאלי.

הוספת תגובה

• אנאלי. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/09/2011

משה,
    במין אנאלי יש כמה כללים חשובים. ראשית אין לעבור מחדירה אנאלית לחדירה לנרתיק ללא שטיפה עם סבון של האיבר או הדילדו אותו מחדירים. דבר שני כל חפץ המוחדר לפי הטבעת חייב להיות עם מעצור (סטופר) אחרת הוא יכול להעלם פנימה!
    אפשר לעשות חוקן לפני מין אנאלי אבל לא חובה. מקלחת ושטיפה עם סבון זה בהחלט מספיק.
    חובה להשתמש בחומר סיכה והרבה. אם משתמשים בקונדום חומר הסיכה חייב להיות על בסיס מים ולא שמן. (יש סוגים שונים של סיכה אינטימית בסופר פארם ) לדוגמה: פנימה או K-Y ועוד.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו