מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנאלי, בנאלי?מפונקת12/09/2011
מתה לנסות אבל....
בדימיון זה נראה לי מענג מאוד אפילו הייתי רוצה שיכנסו אלי שניים יחד לישבן
אבל במציאות אני מצליחה להכניס רק חצי מלפפון ולא יותר
זה נורמאלי?
איזה תרגילים אני יכולה לעשות כדי שהרקטום שלי התרחב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאלי, בנאלי? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/09/2011את יכולה לרכוש פלגים מיוחדים(בגדלים שונים) להחדרה אנאלית. רצוי להשתמש בהרבה חומר סיכה, ולהיות רגועה ונינוחה בזמן ההחדרה. הוצאת אויר, נשיפה, תוך כדי החדרה מרפה את השרירים הטבעתיים ברקטום.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה עזרה ד"ר
מפונקת12/09/2011אתה יכול לעזור לי בבקשה לשמן ולהכניס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה עזרה ד"ר - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/09/2011למה את מתכוונת? לא ברור לי מה לא הבנת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח גדול!
A13/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי הכל
מפונקת14/09/2011אבל אני צריכה שמשהו יעזור לי להרחיב שם את החור קשה לי לבד
ואתה רופא אתה יודע מה אתה עושה, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצינית?
חמוד14/09/2011אם כן אשמח לסייע
צרי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אתה לא רופא.
מפונקת15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהממ.. הבחורה בסה"כ משתעשעת.
שאול15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להשתעשע אבל אין מתנדבים
מפונקת18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת? הייתי מתנדב אבל...
גלית26/09/2011יש לי עבה מדי ואם את לא יכולה להכניס חצי מלפפון אז תהיה לנו בעיה קטנה.
או שאולי אני טועה? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתתתתם. צחקתי איתך
גלית26/09/2011האמת? הייתי רוצה זין גדול ושובב שיענג אותי. אבל את צודקת. אין גברים רציניים באתר הזה. חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחס
הרמן04/10/2011להכנס לתחת המסריח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמן הרגת אותי מצחוק!
A09/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנאלי, בנאלי? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/09/2011ראשית במין אנאלי יש להשתמש בסיכה מכיוון שבפי הטבעת אין סיכוך טבעי.
אפשר בהחלט להרגיל את פי הטבעת לחדירה גם של עצמים עבים. העיקרון הוא סבלנות ותרגול.
מה שיכול לעזור לך זה שבזמן ההחדרה את נושפת אויר החוצה, זה מרגיע את השרירים, כולל השרירים הטבעתיים בכניסה לרקטום.
חשוב מאוד: השתמשי אך ורק באביזרים המיועדים להחדרה אנאלית (יש להם מעצור בבסיסם) . יש לא מאט מקרים שאנשים מגיעים לחדר מיון מכיוון שהחדירו חפצים (מלפפון, גזר וברטור ועוד) והחפץ נבלע ברקטום ואי אפשר להוציאו אלא בניתוח!
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי עם חציל והיה...
מפונקת28/09/2011נחמד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על להכניס מגרפה לתחת?
A09/10/2011גם יכול להיות נחמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)