מין אנאלי ואלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אנאלי ואלכוהול
    מודאג
    13/09/2011

היי,
    השבוע יצאתי למועדון ושתתי קצת, הייתי בראש טוב ומודע לסביבה,
    נפגשתי עם בחור ולאחר כמה דקות של התגופפות הוא התחכך בי מאחור,
    חבר ששמע על המקרה טוען כי בשל העובדה ששתיתי יכול להיות שהוא חדר אליי ולא חשבתי בכאב.
    פעם אחרונה שקיימתי מין אנאלי הייתה לפני כ-3 שנים והיום ניסיתי להחדיר אצבע (עם חומר סיכה) וזה כאב לי, השאלה שלי האם באמת אלכוהול יכול לגרום לחוסר תחושת כאב עד עדי כך שהבחור חדר אליי ולא שמתי לב לכך?

תודה מראש על התשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אנאלי ואלכוהול

הוספת תגובה

• מין אנאלי ואלכוהול - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/09/2011

אלכוהול הוא סם ממשפחת הסמים המורידים- (מרדימים) אבל אין כל סיכוי שחדרו אלך אנאלית ופשוט לא הרגשת.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאלי

לירון
    17/09/2011

לדעתי יש סיכוי שהבחור חדר אליך. לי קרה לי בדיוק מקרה דומה לשלך , וגבר התחכך בי במועדון כאשר הייתי שתוי. הרגשתי שהוא בתוכי ודמיינתי שלא קורה דבר.. רק כאשר הגעתי לבית והסתכלתי על פי הטבעת שלי במראה , שמתי לב שנפלט ונוזל זרע מפי הטבעת שלי והוא גם קצת התרחב . אני בד"כ טיפוס אקטיבי ולכן הייתי אמור להרגיש את החדירה, כי פי הטבעת שלי לא מורגל לקבל...בד"כ אני זה שמזיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דניאל שאלה נוספת

מודאג
    18/09/2011

אני באמת לחוץ מהאפשרות שנחדרתי בלי קונדום,
    כמה שתוי צריך אדם להיות כדי לא להרגיש כאב של חדירה, הבחור היה בלי קונדום ורק רוק על הפין ואני הייתי מאוד חרמן,
    זה הגיוני שהוא חדר כמו שטוען פה הבחור שענה אחריך או שמדובר במקרי שיכרות חריפים במיוחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דניאל שאלה נוספת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    18/09/2011

מדובר במקרים של שכרות קשה כדי לא להרגיש חדירה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנאלי

לירון
    18/09/2011

אם היית מאוד חרמן יתכן שפי הטבעת שלך נרטב מהחרמנות ואם הבחור הוסיף רוק על איבר מינו אז יש מצב שנחדרת. אצלי לדוגמא , כאשר אני חרמן מאוד אז פי הטבעת שלי נרטב היטב באופן טבעי, מעצמו, וכך מתאפשרת חדירה חלקה. קרו לי מקרים שבעת חרמנות גבר שהתחכך בי מאחור עם איבר מינו , פשוט "החליק" פנימה לתוכי.
    כמובן גם אני חדרתי לגברים חרמנים בצורה כזו. האם בדקת את פי הטבעת שלך לאחר המקרה אם הוא התרחב ? האם נשארו עליו או נזלו מתוכו שאריות זרע?
    בכול אופן, מה זה משנה. חפוז כזה מגניב משאיר טעם לעוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדירה אנאלית

רודי
    23/09/2011

ירון , תשאיר פרטים כתובת מייל, ואצור איתך קשר. אני יודע איך חודרים חלק וללא כאב. אתה לא תתאכזב.. מבטיח לך....אתה תגיע לשיאים שלא הכרת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו