מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למנהלי הפורוםA13/09/2011
שלום,
אני לא יודעת מה לעשות?!
אז אני בתולה בת 21 וחצי אוקיי...מצד אחד-"מה את עדיין בתולה?!" מצד שני-"מה את נותנת בכזאת קלות?!"
אני לא מבינה? חשבתי שהעולם קצת פחות שוביניסתי ואפילו זה עיצבן אותי לפעמים איך גברים מתייחסים בכבוד לחברות הבאמת שרמוטות שהיו לי..ועכשיו,כולה מה עשיתי?! קצת סקס,לא? אפילו לא הגעתי למצב שקיימתי עם הבחור יחסי מין מלאים! וכבר הספקתי לקבל הפניות לפסיכיאטרים...
מה אני אמורה לעשות מכאן והלאה?
תודה בכל אופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר A
ציצו14/09/2011הייי אל תדאגי את נורמלית בהחלט לענינינו מה עם הבחור לא היתקשר בכלל? יצא מנייאק אז תלמדי מיזה ואל תסחפי להרפתקאות מהסוג שסיפרת......בהצלחה...עדכני מה היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציצו
A14/09/2011קודם כל תודה לך :)
ממ...הוא לא התקשר..אני פשוט נפלתי במלכודת שלו :( מה שבעצם קרה זה מה שתמיד קורה לי-גבר חרמן משחק אותה "מאוהב" בי רק שבדרך כלל אני לא נופלת למלכודות כאלו.. אבל הפעם ה' יודע איך?! בתמימותי האמנתי לו ...וזהו..הוא קיבל באופן חלקי את מה שהוא רצה..והלך לו באלגנטיות..-אז שילך!
אני לפחות למדתי מזה את החלק שלי בנושא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמנהלי הפורום - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/09/2011למצוא בחור הגון נחמד שיהיה חבר שמעריך ואוהב אותך ואתו לקיים יחסי מין במידה ואת רוצה בכך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת הפניות לפסיכיאטרים
תמר15/09/2011כי את צריכה לראות פסיכיאטר, אני מתארת לעצמי, ללא כל קשר לאם מישהו התקשר אליך/שכב איתך/לא החזיר טלפון וכד'. זה בטח קשור להתנהגות חריגה שלך.
ולומר "החברות הבאמת-שרמוטות שלי" זו אמירה שובינסטית. אם את בעצמך משתמשת במילת גנאי (שרמוטה) כלפי נשים שמקיימות יחסי מין, את השובינסטית כאן.
נשים שמקיימות יחסי מין בתדירות גבוהה לא ראויות ליחס שונה מגברים שמקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר......
דורון15/09/2011לכי תעשי קקה !!
הן שרמוטות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר...
A15/09/2011מעניין מה עורר בך רצון להגיב להודעה שלי בכלל...ממ..
תראי,אני לא שוביניסטית וגם לא פמיניסטית ואני לא בעד שום דבר יותר או פחות..
אבל דבר אחד בטוח-בינתיים-הביולוגיה נמשכת....אני לא קיבלתי הפניות לפסיכיאטרים כי ההתנהגות שלי חריגה ,כי באינטרנט ובכלל בלי קשר לפורום הספציפי הזה בפרט מסתובבים מלא חריגים וחריגות על כל סוגיהם ומיניהן..אני קיבלתי את התגובה הזאת מנועם למשל..כי הוא חשב (אני מניחה) שאני בחורה זולה,ואיך אני הולכת לעשות דברים כאלה עם סתם מישהו שהכרתי בתחנת האוטובוס ואני לא יודעת עליו כלום וכבר הוא נוגע לי בחזה וכו'..?
אם את חושבת שאת יכולה לשכב עם איזה גבר שאת רוצה כמה שאת רוצה מתי שאת רוצה ולהחליף אותו לילה אחר לילה ולגוון בלי הפסקה בתנוחות ולהתנחם בהגדרך את עצמך "פמיניסטית"- שיבושם לך...
אני תודה לאל,
מעדתי,למדתי את הלקח שלי (לא לחקות התנהגות של שרמוטות)
ואני עדיין בתולה :)
מצטערת על זה שזה קרה לי אבל אין מה לבכות על חלב שנשפך..
וד"א..אני מספיק פיקחת לטפל בעצמי -בעצמי..אני ממש לא צריכה את עצות האחיתופל שלך..לגלות לך סוד? (יש תרופה מסויימת שיכולה לעזור גם לך מאוד..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)