לא גומר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומר.
    אייל
    14/09/2011

שלום וצהריים טובים.
    אני בן 18 חולה סכרת נעורים מגיל 8.
    אני כבר הרבה מאוד זמן מהרהר אולי משו אצלי לא בסדר.
    אני מקיים יחסי מין סדירים עם חברה שלי , עומד לי והכל, אבל אני לא גומר.
    פשוט ברגע שזה מתחיל אני לא יכול להגיע לסיפוק. לעיתים שהיחסי מין קצת יותר פרועים ואני ממש מצליח להתרכז אני גומר- זה קורה 40% מהפעמים.
    כשאני מאונן אני מגיע לסיפוק דיי מהר 5-10 דקות אבל ביחסי מין זה יכול להגיע לשעות אם בכלל.
    כל הבחורות שהיתי איתן פשוט נהנו מזה שעדיין עומד לי ואני יכול להמשיך שעות, אבל כרגע עם החברה זה רק פוגע בה ובי.
    בנוסף לזה אני מחבר אולי עוד דברים נוספים שאולי הם בעייתיים- אני לא משפריץ בכלל את הזרע- הוא פשוט יוצא ונוזל החוצה. האם זה מצביע על בעיה כל שהיא?
    ועוד בנוסף, אני לא זוכר אם זה כל החיים ככה או שפתאום זה נוצר אבל סמתי לב לזה בגיל 16, שאין לי תחושה כמעט בצד הימיני של איבר המין. השאר בסדר, שוב לאוננות רגילה זה לא הפריע לי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומר.

הוספת תגובה

• הקפצה

אייל
    14/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה

אייל
    15/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומר. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    16/09/2011

אייל שלום,
    סכרת אכן יכולה לגרום לפגיע בתפקוד המיני. ככל שאתה מאוזן (HB1C ) יותר אתה מקטין את אפשרות הפגיע.
    אם הזקפה שלך טובה ואם אתה גומר באוננות בלי קושי, כנראה שהבעיה לגמור במשגל תוך כדי חדירה נרתיקית היא לא בעיה אורגנית (גופנית רפואית) אלא בעיה רגשית תחושתית הקשורה לאספקטים בין אישיים רגשיים.
    אתה יכול לברר ולטפל בנושא אצל סקסולוג/ית מוסמך.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו