מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי להציל את הקשר שלי.. בבקשה.נטלי ה.14/09/2011
היי אני בת 25,
אני כבר שלוש שנה יוצאת עם בחור מדהים, מוכשר,שאוהב אותי וטוב לי איתו. הוא מפנק ודואג, פשוט מקסים.
בתקופה האחרונה אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו בצורה שנמשכתי בעבר. מרגיש לי כאילו מיציתי את הקשר... ירד לי החשק המיני, ואני לא חושבת עליו הרבה, ויש תחושה שנעלמה ההתלהבות והכיף של מערכת היחסים.
אני מרגישה שהוא נפגע מזה. אנחנו שוכבים פחות והמערכת יחסים שלנו מתרחקת...
אני מאוד אוהבת אותו ורוצה להחזיר את המצב כפי שהיה חודשים שלוש לפני.
יואב הוא הבחור שני שזה קורה לי איתו. יצאיתי במשך שנתיים בתיכון אם החבר הראשון שלי וכשהתגייסתי לצבא החלה לי הרגשה דומה. כמה חודשים אחרי זה נפרדתי ממנו - הוא הפסיק לעניין אותי.
אני לא רוצה שזה יקרה גם בקשר עם יואב. אני באמת מרגישה שאני אוהבת אותו, ורוצה להתחתן איתו..
אני רוצה להחזיר את המשיכה המינית והתשוקה לקשר.
בבקשה תעזרו לי...
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי להציל את הקשר שלי.. בבקשה. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/09/2011נטלי שלום,
ירידה בחשק המיני נובעת מסיבות רבות ומגוונות. לפי מה שאת כותבת זה לא רק שהחשק המיני נחלש, גם העניין והכיף עם החבר נעלם. נראה לי שאת כבר לא מאוהבת אלא אוהבת.
יש הבדל גדול בין התאהבות לאהבה שבה לידי ביטוי גם בחשק המיני.
ההתאהבות במקרה הטוב נמשכת עד שלוש שנים ואז נעלמת.
שאלי את עצמך, מה משעמם וכבר לא מעניין, מה היית רוצה שיהיה בקשר ואין?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)