מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ דחוףרינת15/09/2011
היי
אני בחורה בת 24 יוצאת עם בחור בגיל 34 .
בזמן האחרון היחסי מין שלנו על הפנים .
אני רגילה ליחסי מין קבועים , ואחת שבאמת סקס סה נורא חשוב לה .
האקס הקודם שהיה לי למשך 3 שנים היה בגילי , ויחסי מין שלנו היו מאוד סוערים .
בהתחלה היה יחסי מין נורמליים , אבל משום מה אני תמיד יוצאת לה מסופקת , בוא נגיד שאחרי יחסי מין יש לי עוד חשק לאונן בכדאי להגיע לסיפוק .
בזמן האחרון בן זוגי התחיל לגמור מאוד מהר , גם המשחק המקדים לפני יחסי מין נורא קצר , אין ליטופים , הוא לא אוהב להתנשק הרבה , והכל מאוד קצר .
לאחר מכן אני יוצאת מאוד עצבנית , לאחרונה התחלתי לפנטז על גברים אחרים
ואני לא רוצה את זה אאני רוצה לפנטז אך ורק על הגבר שלי ולממש את הפנטזיות איתו .
אבל משום מה זה לא הולך , בעבר זה היה עוד בסדר ואני מרגישה איתו די פתוחה .
אבל נורא מפריע לי העניין כי בסופו של דבר זה גורם לי ליריגה בבטחון עצמי ומחשבות שאולי הוא לא מספיק נמשך אליי . אני חייבת לציין כי בזוגיות הקודמת לא היה לי - בן זוגי תמיד רצה אותי ונמשך אליי ואהבתי את ההרגשה .
מה זה בגלל הגיל שלו ? חשבתי להפך שגבר יותר מבוגר עם יותר ניסיון
הוא הרבה עייף ואין לו כנראה כוח לדברים האלה , אני רוצה להגיע איתו ליחסי מין ארוכים ,להרגיש שאין כוח להמשיך מה שלא היה לי . רק במצב של שכרות .
בנוסף העניין שאנחנו בקושי מתנשקים מאוד מפריע לי , ותמיד חשבתי שהבעייה היא הי , שאולי יש לי ריח לא נעים מהפה , והרופא שיניים שלי אמר לי שהכל בסדר שאני סתם נכנסת לפאניקה ,.הוא תמיד מספר שהוא אדם נקי ומאוד אסתטי ,והיו מקרים שהיה משהו לבחורה שהגעיל אותו אז לא יכל להינס איתה למיטה .
מה עושים ?? איך אני גורמת ליחסי מין סוערים ומסופקים יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ דחוף - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן16/09/2011רינת שלום,
יתכן שיש כאן שילוב של מספר גורמים. עם הגיל בגברים החשק והיכולת המינית לא בהכרח משתפר אלא לפעמים להפך (למרות שגיל 34 זה עדין צעיר). יתכן שהחשק המיני והרצון שלך בעוד מין וזה שלעתים את לא מסופקת וצרכה לאונן, מוריד את החשק המיני של החבר כי הוא מרגיש מאוים, מכיוון שהוא לא עומד בציפיות ובקצב שלך.
ויתכן שאתם מספיק זמן ביחד וההתלהבות הראשונית חלפה..
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)