מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוג היפרסקסואלשני18/09/2011
שלום רב,
אני ובן זוגי (בעלי) נשואים כבר כ4 שנים (לפני זה היינו ביחד עוד 6 שנים), כך שאנחנו מכירים אחד את השניה לא רע...
כשאנחנו שוכבים יש לנו סקס מדהים (למרות שאני כמעט ולא גומרת בצורה רגילה), אני מאוד אוהבת אותו ומרגישה שהוא אוהב אותי.
אבל תמיד ידעתי שהוא צריך ורוצה סקס יותר ממני, כלומר בתדירות יותר גבוהה, הרבה יותר גבוהה.
עד לא מזמן חשבתי שאולי יש לי בעיה, התחלתי לקרוא מחקרים על אנשים א-מיניים, אני לא חושבת שאני עונה להגדרות הללו אבל בכל זאת האשמתי את עצמי..
תמיד ידעתי שזוגי צופה בסרטים כחולים ומאונן בתכיפות גבוהה יחסית.
לאחרונה גיליתי שזה הרבה יותר ממה שחשבתי,
יש לו ספרייה שלא היתה מביישת את בלוקבאסטר.. וכל ערב שאנחנו לא שוכבים (שזה אומר כמעט כל השבוע) הוא מתגנב לשם אחרי שאני הולכת לישון (לפחות זה מה שהוא חושב). גיליתי גם שהיה לו מקרה חד פעמי מביך שהיא סוג של אוננות במקום ציבורי, אבל אני לא רוצה להיכנס לפרטים בנושא הזה.
האם עלי לדאוג? מה זה בכלל אומר היפרסקסואליות או נימפומניה??
תודה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג היפרסקסואל - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן18/09/2011שני שלום,
יתכן שמדובר בהתמכרות למין.
התמכרות מאובחנת כאשר ההתנהגות היא סוד, כאשר היא נותנת מענה לצרכים שונים ולא רק מיניים, כאשר ההתנהגות פוגעת בתפקודים פסיכו סוציילים (עבודה, לימודים, זוגיות הורות, הסתבכות עם החוק ועוד). לגבי אוננות במקום ציבורי יש סיבה לדאגה (זו גם התנהגות סטייתית וגם פלילית).
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)