יחסי מין - עצה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין - עצה דחופה
    מורן
    18/09/2011

אני ובן זוגי בני 30 יוצאים כבר 4 חודשים ולא קיימנו יחסי מין מלאים עדין. היה ניסיון בפגישה השלישית אך הבנתי שהוא איבד את הזיקפה ומאז הוא לא ניסה שוב. אני לא עם הרבה ניסיון ולכן לא לחצתי בהמשך.
    גיליתי במגירה שלו שהוא נוטל כדורים טבעיים (וירמקס) שזה בסדר גמור מבחינתי ואין לי שום בעיה עם זה.
    מאוד רוצה ובשלה לקיים יחסי מין מלאים אך הוא לא יוזם זאת. כן אנחנו מענגים אחד את השני בצורה מספקת ומדהימה אך עדין חסר לי לקיים יחסין מין מלאים.
    אני זקוקה לעיצה איך אני מעלה את הנושא בפניו. אני יודעת שיכול להיות שיש עניין פסיכוסומטי ולכן לא רוצה להלחיץ אבל מאוד רוצה לדבר על זה ולא יודעת איך להתחיל ומה להגיד. 4 חודשים ללא זה כבר המון זמן. כל פעם אני מתכננת לעלות את הנושא ואני מתביישת ונבוכה. בבקשה חייהת עצה אני כל כך רוצה לפתו את זה ביניינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין - עצה דחופה

הוספת תגובה

• יחסי מין - עצה דחופה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/09/2011

מורן שלום,
    יכול להיות שבו זוגך סובל מ"חרדת ביצוע". כלומר, החשש שמא לא תהיה לו זקפה מנטרל את הזקפה. נכון, הבעיה היא פסיכולוגית וגם הטיפול הוא פסיכולוגי. הבעיה לא תעלם אם לא תדברו על הענין.
    אני ממליצה בפניך כן לשוחח איתו על הענין, כמובן שבצורה נעימה , ובנימה של חיפוש פתרון.. הפתרון הוא בטיפול אצל סקסולוג/ית מוסמך.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתחיל???

מורן
    19/09/2011

אני נואשת אני כל פעם רוצה לדבר על זה וחוטפת רגליים קרות ממבוכה.
    מה להגיד? איך להתחיל? לשאול?
    בבקשה זקוקה לעצה (למשפט פתיחה :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתחיל??? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    20/09/2011

מורן שלום,
    אני כמעט משוכנעת שאתם עושים הרבה מין רק נמנעים מחדירה, דברי איתו כשאתם במצב רוח טוב לא בתוכחה אלא בחברות בהבנה, לא כמו אמא . דברי כמו שותפה איכפתית ולא כמו מישהיא שמתכוונת לברוח בגלל שיש בעיה. כן, יש בעיה שמת לב ועכשיו צריך לטפל, ובמהלך החיים יהיו עוד בעיות...
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו