מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס פרוע, סקס אלים.טופי22/09/2011
הפסקתי לקחת גלולות לפני יותר מחצי שנה,
מאז ההורמונים שלי משתוללים מחרמנות- והגעתי איכשהו לעשות סקס פרוע ולהנות ממנו..
זה מכליל דיבורים מאוד גסים [בהם אני זונה, הוא אדון].
שריטות ותפיחות על התחת.
יש לי פנטזניות על אורגיות [2 גברים ואישה או 2 נשים וגבר], על סקס בכפייה [הגבר על האישה], סקס אלים, ניצול מיני. ודברים שהם על גבול סטייה אמיתית.
בזמן האחרון התחלתי לראות פורנו [שזה דבר שעד עכשיו לא עשיתי].
אני בעיקר אוהבת לראות בחורים שמז**נים בחורות בתחת [למרות שאישית, אני לא אוהבת את זה].
אני לא יודעת מאיפה הטעם הזה הגיע..
הרבה זמן שלא הייתה לי אינטימיות עם גבר.
אני לא חושבת שאני מסוגלת לפתח קשר עם מישהו ושהיחסים יגיעו למיטה אני אצליח להנות מסקס לא אלים [שהרי זה לא דבר שאתה יכול לקיים עם כל אחד] או לפתח אינטימיות [ כי אי אפשר לפתח אינטימיות במשחק תפקידים של זונה ואדון].
אני לא מסוגלת לחזור לעשות סקס בצורה הישנה - זה אומר סקס לא אלים.
יש למישהו עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס פרוע, סקס אלים. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן22/09/2011סופי שלום,
מיניות היא דבר דינמי המתפתח עם הזמן ומתעצב בעקבות או בהמשך לניסיון חיים וחשיפה לדברים שונים. נראה שהמיניות שלך מתפתחת ועולם הפנטזיה מתרחב. זה לחיוב ולא לשלילה. אם את נהנית ומסופקת מהתנהגות המינית זה בסדר גמור, כל זמן שאין ניצול וכל משחקי התפקידים הם בהסכמה בין אנשים מבוגרים שבוחרים בחירה חופשית בהתנהגות מינית זו זה בסדר גמור.
בהחלט אפשר להשיג ולהיות בקשרים אינטימיים עמוקים גם כאשר הפעילות המינית היא מהסוג שאת מתארת. זה לא נכון לחשוב שאינטימיות אפשר לפתח רק בקשרים ובהתנהגות מינית מסוימת.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)