יחסי מין הומוסקסואלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין הומוסקסואלים
    אלמוני
    25/09/2011

לאחרונה הכרתי בחור ואיתו אני מקיים יחסי מין. אני אוהב מאוד שהוא גומר בפי לאחר שהוא חודר אלי, ואז אני בולע את הזרע שלו. האם יש סכנה במציצה לאחר שאיבר מינו היה בתוך פי הטבעת שלי? שמתי לב גם לאחרונה שפי הטבעת שלי התרחב ואינו נסגר. האם זה כרוך בעובדה שאנו מקיימים יחסי מין מדי יום? אני לא מרגיש נוח עם זה היות ויש לי נזילות זרע מפי הטבעת וזה מרטיב לי את התחתון.
    סליחה על התיאורים המפורטים...ותודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין הומוסקסואלים

הוספת תגובה

• יחסי מין הומוסקסואלים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/09/2011

אבי שלום,
    הכנסה של הפין לפה אחרי שהיה בפי הטבעת הוא אולי לא מסוכן אך בהחלט לא בריא. יש חיידקים הנמצאים בצואה ומאוד לא כדי שיהיו במגע עם הפה מכיוון שהדבר יכול לגרום לדלקות וזיהום.
    פי הטבעת לא מתרחב באופן שאתה מתאר לאחר מין אנאלי. פי הטבעת מורכב משרירים טבעתיים אלסטיים ולרוב חוזר למצבו הקודם במהירות. מציע לך ללכת לשרותים ולנגב את פי הטבעת לאחר המשגל.
    האם עברתם בדיקות (VD) לגילוי של מחלות מין שונות, במידה ולא, ממליץ על שימוש בקונדום.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו