מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיני אצל הבן זוגמיכל26/09/2011
יש לי בן זוג כבר חצי שנה ויש בינינו אהבה מאוד מאוד גדולה (אני בת 31 והוא בן 36). הבעיה היחידה היא שאין לו חשק מיני. בן זוגי נוטל כדורים נגד דיכאון מסוג פריזמה. ידוע שכדורים נגד דיכאון מפחיתים את החשק המיני, אבל השאלה היא האם עד כדי כך??? הרופא שלו נתן לו גם כדורים מסוג סיאליס שבהתחלה הם עזרו, אך בפעם האחרונה שהוא השתמש בהם הם לא עזרו וחשבתי שזה בגלל שבאותו שבוע הוא היה נתון ממילא בלחצים רבים.
אנחנו מאוד רוצים לפתור את העניין הזה של יחסי המין, כיוון שזה הדבר היחיד שפוגם בקשר הנפלא בינינו, אך לא יודעים איך.
פעם בכמה זמן אני שואלת אותו אם הוא נמשך אליי והוא אומר שכן. לפני כמה ימים הוא אמר לי: "כן, אני נמשך אלייך, אבל לא כמו שנמשכתי אל בנות זוג אחרות שהיו לי לפני". (כן, זה די מעליב, אבל לא הראיתי לו שאני נעלבת).
בקיצור, האם יש פתרון לבעיה בינינו? משתוקקים לעזרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני אצל הבן זוג - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן27/09/2011מיכל שלום,
נכון בהחלט שתרופות נוגדות דיכאון וחרדה (במיוחד ממשפחת SSRI ) פוגעים ומורידים את החשק המיני.
כדי לברר עם החבר אך היה החשק המיני שלו לפני הטיפול התרופתי? יש גברים שהחשק המיני שלהם אינו חזק בלי קשר לתרופות. סיאליס זה כדור לטיפול בקשיים בזקפה? האם יש לחבר בעיות זקפה? ואם כן האם זה התחיל לפני הטיפול בדיכאון (חשוב לציין שגם הדכאון כשלעצמו פוגע בחשק המיני).
לעתים כיש בעיית זקפה או בעיית חשק, זה משפיע על המשיכה !
כדי מאוד לפנות לבירור וטיפול סקסולוגי/ זוגי כדי לפתור ולקדם את הזוגיות שלכם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיאליס אמור לעזור
מיכל27/09/2011בבעיות זקפה, אבל הרופא כנראה חשב שזה גם עשוי לסייע בבעיית החשק המיני.
הוא בדרך-כךך לא בדיכאון. הוא היה בעבר ולכן הוא נוטל תרופות. כיום לפעמים יש לו מצבי רוח לא טובים, אבל בדרך כלל הכל טוב. לגבי מה שהיה בעבר- אני לא חושבת שבעבר הוא לקח כדורי פריזמה אז קשה לדעת.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
mosha27/09/2011זה הכל בראש תני לו זמן ..ונסי לגרות אותו עם כל מיני אביזרי אהבה....יכול לקחת ויאגרה זה יותר פיגוזי......בהצלחה אישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)