חוסר חשק מיני אצל הבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני אצל הבן זוג
    מיכל
    26/09/2011

יש לי בן זוג כבר חצי שנה ויש בינינו אהבה מאוד מאוד גדולה (אני בת 31 והוא בן 36). הבעיה היחידה היא שאין לו חשק מיני. בן זוגי נוטל כדורים נגד דיכאון מסוג פריזמה. ידוע שכדורים נגד דיכאון מפחיתים את החשק המיני, אבל השאלה היא האם עד כדי כך??? הרופא שלו נתן לו גם כדורים מסוג סיאליס שבהתחלה הם עזרו, אך בפעם האחרונה שהוא השתמש בהם הם לא עזרו וחשבתי שזה בגלל שבאותו שבוע הוא היה נתון ממילא בלחצים רבים.

אנחנו מאוד רוצים לפתור את העניין הזה של יחסי המין, כיוון שזה הדבר היחיד שפוגם בקשר הנפלא בינינו, אך לא יודעים איך.

פעם בכמה זמן אני שואלת אותו אם הוא נמשך אליי והוא אומר שכן. לפני כמה ימים הוא אמר לי: "כן, אני נמשך אלייך, אבל לא כמו שנמשכתי אל בנות זוג אחרות שהיו לי לפני". (כן, זה די מעליב, אבל לא הראיתי לו שאני נעלבת).

בקיצור, האם יש פתרון לבעיה בינינו? משתוקקים לעזרה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני אצל הבן זוג

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני אצל הבן זוג - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    27/09/2011

מיכל שלום,

נכון בהחלט שתרופות נוגדות דיכאון וחרדה (במיוחד ממשפחת SSRI ) פוגעים ומורידים את החשק המיני.
    כדי לברר עם החבר אך היה החשק המיני שלו לפני הטיפול התרופתי? יש גברים שהחשק המיני שלהם אינו חזק בלי קשר לתרופות. סיאליס זה כדור לטיפול בקשיים בזקפה? האם יש לחבר בעיות זקפה? ואם כן האם זה התחיל לפני הטיפול בדיכאון (חשוב לציין שגם הדכאון כשלעצמו פוגע בחשק המיני).
    לעתים כיש בעיית זקפה או בעיית חשק, זה משפיע על המשיכה !
    כדי מאוד לפנות לבירור וטיפול סקסולוגי/ זוגי כדי לפתור ולקדם את הזוגיות שלכם.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיאליס אמור לעזור

מיכל
    27/09/2011

בבעיות זקפה, אבל הרופא כנראה חשב שזה גם עשוי לסייע בבעיית החשק המיני.
    הוא בדרך-כךך לא בדיכאון. הוא היה בעבר ולכן הוא נוטל תרופות. כיום לפעמים יש לו מצבי רוח לא טובים, אבל בדרך כלל הכל טוב. לגבי מה שהיה בעבר- אני לא חושבת שבעבר הוא לקח כדורי פריזמה אז קשה לדעת.

תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

mosha
    27/09/2011

זה הכל בראש תני לו זמן ..ונסי לגרות אותו עם כל מיני אביזרי אהבה....יכול לקחת ויאגרה זה יותר פיגוזי......בהצלחה אישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו