ד"ר זקוק לעזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר זקוק לעזרתך
    רפי
    30/09/2011

אני בן 21 ויש לי חברה חדשה שהיא גם החברה הראשונה שלי, ועד לפני שבועיים הייתי בתול.
    לפני שבועיים שכבנו אך לא גמרתי, אבל סך הכל הלך בסדר.
    אמש היינו אצלי בבית, והעניינים התחממו, והחבר החליט לשבות. מדי פעם הוא התעורר והייתה זיקפה, אך ברגע שהלבשתי קונדום הוא חזר לישון. ראיתי עליה שהיא התבאסה מאוד וכך גם אני. אני נמשך אליה לגמרי.

יש לך מושג למה זה קרה? והאם אני צריך לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר זקוק לעזרתך

הוספת תגובה

• ד"ר זקוק לעזרתך - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/10/2011

רפי שלום,
    במצבים של התרגשות ולחץ לעתים תכופות יש בעיות בתפקוד המיני. בשפה המקצועית מדובר על "חרדת ביצוע". ממליץ לך לחזור כמה צעדים אחורה ולקיים מין עם החברה שאינו כולל חדירה (ללא יחסי מין מלאים), אפשר ליהנות ממגוון ההתנהגויות המיניות: נשיקות מזמוזים , מין אואלי, אוננות ועוד. לא לשכב משך שבועיים שלושה גם אם הזקפה תהיה חזקה מאוד וממושכת. עלכם להסכים יחדיו על כך.
    אחרי שלושה שבועות של האדר מין מלא, אפשר לקיים יחסי מין מלאים.
    במידה והבעיה לא נפתרה ממליץ לך לא להזניח את הנושא ולפנות לקבלת טיפול סקסולוגי מקצועי.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי אולי

רפי
    02/10/2011

עלתה בי מחשבה להשתמש בויאגרה/ משהו אחר שמעורר את החשק המיני (המלצות?), לפחות עד שאני אקבל ביטחון בביצועים ואחר כך זה יבוא לי טבעי יותר.
    מה אתה חושב על כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי אולי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    03/10/2011

ויאגרה או כדורים דומים (סיאליס, לויטרה) הם כדורים המשפרים את היכולת הזקפתית- לא את החשק המיני. זו אפשרות לשיפור הבטחון. פנה לרופא לקבלת מרשם. אין לקנות כדורים ללא מרשם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו