מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר זקוק לעזרתךרפי30/09/2011
אני בן 21 ויש לי חברה חדשה שהיא גם החברה הראשונה שלי, ועד לפני שבועיים הייתי בתול.
לפני שבועיים שכבנו אך לא גמרתי, אבל סך הכל הלך בסדר.
אמש היינו אצלי בבית, והעניינים התחממו, והחבר החליט לשבות. מדי פעם הוא התעורר והייתה זיקפה, אך ברגע שהלבשתי קונדום הוא חזר לישון. ראיתי עליה שהיא התבאסה מאוד וכך גם אני. אני נמשך אליה לגמרי.
יש לך מושג למה זה קרה? והאם אני צריך לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר זקוק לעזרתך - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן01/10/2011רפי שלום,
במצבים של התרגשות ולחץ לעתים תכופות יש בעיות בתפקוד המיני. בשפה המקצועית מדובר על "חרדת ביצוע". ממליץ לך לחזור כמה צעדים אחורה ולקיים מין עם החברה שאינו כולל חדירה (ללא יחסי מין מלאים), אפשר ליהנות ממגוון ההתנהגויות המיניות: נשיקות מזמוזים , מין אואלי, אוננות ועוד. לא לשכב משך שבועיים שלושה גם אם הזקפה תהיה חזקה מאוד וממושכת. עלכם להסכים יחדיו על כך.
אחרי שלושה שבועות של האדר מין מלא, אפשר לקיים יחסי מין מלאים.
במידה והבעיה לא נפתרה ממליץ לך לא להזניח את הנושא ולפנות לקבלת טיפול סקסולוגי מקצועי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי אולי
רפי02/10/2011עלתה בי מחשבה להשתמש בויאגרה/ משהו אחר שמעורר את החשק המיני (המלצות?), לפחות עד שאני אקבל ביטחון בביצועים ואחר כך זה יבוא לי טבעי יותר.
מה אתה חושב על כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי אולי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/10/2011ויאגרה או כדורים דומים (סיאליס, לויטרה) הם כדורים המשפרים את היכולת הזקפתית- לא את החשק המיני. זו אפשרות לשיפור הבטחון. פנה לרופא לקבלת מרשם. אין לקנות כדורים ללא מרשם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)